Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

Νατάσα Παζαΐτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη στο Ηρώδειο

Νατάσα Παζαΐτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη στο Ηρώδειο

Στη φιλανθρωπική συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την ένωση «Μαζί για το παιδί» στο Ηρώδειο, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Νατάσα  Παζαΐτη, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με τα δίδυμα παιδιά της, Αλίκη και Αλέξανδρο Καραμανλή.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμήνευσε τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου και στίχους του Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Ρίτσου, Μιχάλη Κακογιάννη, Βαγγέλη Γκούφα, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή ήταν ιδιαίτερα κομψή επιλέγοντας για την περίσταση, ένα μπλε εφαρμοστό φόρεμα ,με φαρδιές τιράντες σε μίντι μήκος.

Ολοκλήρωσε το look της με μπλε chain bag, εντυπωσιακά πέδιλα και εμπριμέ πασμίνα και διακριτικά κοσμήματα.

Η κόρη της, Αλίκη από την άλλη, έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας μια pencil φόρεμα σε πετρόλ τόνους και πέδιλα.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής πόνταρε σε ένα κοστούμι και μάλιστα δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και την Ντόρα Μπακογιάννη που καθόταν δίπλα τους.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .