Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12

Σταύρος Ζαλμάς: Η αντίδραση του σε αγενή ερώτηση – «Να σβηστεί από τα πρακτικά παρακαλώ»

 «Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας το οποίο δυστυχώς τραυματίζει πάρα πολύ την προσωπική μας ζωή»

Σταύρος Ζαλμάς: Η αντίδραση του σε αγενή ερώτηση – «Να σβηστεί από τα πρακτικά παρακαλώ»

Στην παρουσίαση προγράμματος του Open, συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τον Σταύρο Ζαλμά ο οποίος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ωστόσο, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και μια η οποία τον έκανε να αντιδράσει.

«Είχατε κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;» ρωτήθηκε ο ηθοποιός. «Με έχουν τραβήξει από τα ρούχα και με έχουν παρακολουθήσει και έξω από το σπίτι μου την έχουν στήσει.

Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας το οποίο δυστυχώς τραυματίζει πάρα πολύ την προσωπική μας ζωή» απάντησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Σας φλερτάρουν ακόμα;» ήταν η επόμενη αγενής ερώτηση που δέχθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο ηθοποιός κοίταξε αυστηρά τον δημοσιογράφο και τον ρώτησε: «Τι εννοείτε ακόμα; Πόσο χρονών είσαι; Πόσο χρονών είσαι;»

Στην συνέχεια, χαμογέλασε και πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Τι είπε τώρα; Τι είπε τώρα; Να σβηστεί από τα πρακτικά παρακαλώ».

Ο Σταύρος Ζαλμάς μετά από την χιουμοριστική του αντίδραση απάντησε και στην ερώτηση. «Ναι. Ευτυχώς. Κι εγώ φλερτάρω. Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή, είναι μπαχαρικό της ζωής», είπε ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .