Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά, δίκαια έμεινε εκτός η Ιωάννα Μαλέσκου»

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά, δίκαια έμεινε εκτός η Ιωάννα Μαλέσκου»

Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας στο «Open Weekend» ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απουσία της Ιωάννας Μαλέσκου από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω..».

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται;» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τη Δούκισσα Νομικού και αν μπορεί να καλύψει εκείνη το κενό της Φαίης Σκορδά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θα έχει τη Δούκισσα; Η Δούκισσα έκανε κάποιες λάθος κινήσεις τελευταία και έριξε τις μετοχές της. Ελπίζω να τις ξανανεβάσει».

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.