Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι αποκαλύπτει η φωτογράφος που την απαθανάτισε τελευταία

Όσα συζήτησε η φωτογράφος με την Ελισάβετ στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία
el
Στα τελευταία λεπτά πριν από το τέλος εστιάζουν τα περισσότερα βρετανικά δίκτυα. Λίγα 24ωρα προτού η βασίλισσα Ελισάβετ περάσει στην αιωνιότητα,  φωτογράφος που απαθανάτισε τη συνάντηση με την 15η πρωθυπουργό της Βρετανίας, Λιζ Τρας, αναφέρθηκε στην εικόνα που είδε.

Η Τζέιν Μπάρλοου, φωτογράφος του Press Association, βρέθηκε στη Σκωτία, στο κάστρο του Μπαλμόραλ, την Τρίτη, και τράβηξε καρέ από τη βασίλισσα πριν από την άφιξη της Τρας.  

Περιέγραψε τη βασίλισσα ως εξουθενωμένη αλλά με καλή διάθεση, ενώ  μιλούσε με ένα τυπικό αγγλικό στιλ για τον καιρό, τις βροχές, «η διάθεσή της όμως δεν συμβάδιζε με τον καιρό». 

«Μου χάρισε πολλά χαμόγελα» πρόσθεσε η Μπάρλοου.

«Αισθάνομαι τιμή που φωτογράφισα τη βασίλισσα. Ήταν ένα πραγματικό προνόμιο» συνέχισε η φωτογράφος. 

Υπογράμμισε, πάντως, ότι η Ελισάβετ ήταν σαφώς πιο αδύναμη απ'ό,τι το καλοκαίρι που την είχε φωτογραφίσει. 

Η συνάντηση με την 15η πρωθυπουργό της Βρετανίας

Εμφανώς εξουθενωμένη, αδυνατισμένη και με μπαστούνι, η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε στο κάστρο του Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, τη νέα Βρετανίδα πρωθυπουργό, Λιζ Τρας.

 https://www.protothema.gr/world/article/1282673/vasilissa-elisavet-ti-apokaluptei-i-fotografos-pou-tin-apathanatise-teleutaia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.