Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για όλα.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για την οικονομική της κατάσταση, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των υποκλοπώνΔήμητρα 

Λιάνη Παπανδρέου: «Κόπηκε η μισή σύνταξη γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι του πρωινό την Παρασκευή και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για πολλά. Ιδιαίτερη ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την σημερινή οικονομική της κατάσταση.

«Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Συγκινητική η περιγραφή της για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από την Ειρήνη Παπά, παραμονή Πρωτοχρονιάς την περίοδο που ο Ανδρέας Παπανδρέου νοσηλευόταν στο Ωνάσειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.