Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Μάρθα Καραγιάννη: Το ξέσπασμα της στενής φίλης της – “Ήξερε ποια ήμουν, ας πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει”

Η στενή φίλη και ο άνθρωπος που ήταν μαζί της έως τις τελευταίες στιγμές της ζωή της Μάρθας Καραγιάννη ξέσπασε με ανάρτηση της στα social media

Η Ντόρα Δούμα ήταν η αδελφή ψυχή της  Μάρθας Καραγιάννη, καθώς εκτός από στενές φίλες τα τελευταία χρόνια ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Στάθηκε ως φύλακας άγγελος στο πλευρό της αξέχαστης ηθοποιού όλο το διάστημα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ο άνθρωπος που έμεινε δίπλα της έως το τέλος της ζωής της.

Με ανάρτηση της σήμερα στα social media ξέσπασε εναντίον όλων όσων τις τελευταίες ημέρες, μετά τον θάνατο της ηθοποιού έκαναν διάφορα αρνητικά σχόλια για την ίδια. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: “Την λάτρεψα και με λάτρεψε. Η Μαρθούλα ήταν πανέξυπνη. Αυτά για όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να έχουν έλθει ποτέ στο σπίτι μας”. Στην ανάρτηση της φαίνεται ότι έχει πληγωθεί από τα διάφορα σχόλια, αλλά όπως τονίζει “επειδή δεν κρατάω κακίες ας πιστεύει ο καθένας από αυτούς ότι θέλει η Μαρθούλα που με ενδιέφερε ήξερε ποια ήμουν την αγαπώ και θα την αγαπώ μέχρι να συναντήσω ξανά”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της της Ντόρας Δούμα, η οποία ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της φίλης της:

“Έχω διαβάσει τόσο ωραία λόγια για μένα που σε λίγο θα με κάνετε να αισθάνομαι Αγία τίποτα από αυτό απλώς αγαπώ τους ανθρώπους γιατί αυτό πιστεύω αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τους φίλους μου τους κολλητούς μου που ξέρουμε πως ότι ώρα και μέρα να είναι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον αλλά όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είχε και θα έχει πάντα η Μαρθούλα μου!

Γιατί για μένα δεν έχει φύγει είναι δίπλα μου ακούω την φωνή της να μου λέει κάτι αστείο που θυμήθηκε και γελάγαμε και υπάρχουν χιλιάδες τέτοια γιατί όπως ξέρετε όλοι είχε πάρα πολύ χιούμορ. Όταν γνώρισα την Μαρθούλα το 1968!!!!!!!! ήμουν ένα κοριτσάκι ντροπαλό και φανατική θαυμάστρια της όταν λοιπόν βρέθηκα κάπου και ήξερα πως θα συναντηθούμε έτρεμα γιατί πίστευα ότι θα δω μπροστά μου μια βεντέτα που δεν θα μου ρίξει ούτε μια ματιά όμως η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν με πλησίασε και άρχισε να με ρωτάει διαφορά και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν μου είπε να φύγουμε μαζί.

Έτι άλλο να πω όλα ήταν μαγικά από εκεί και μετά γίναμε αυτοκόλλητες καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχω ζήση μαζί της; την λάτρεψα και με λάτρεψε και όπως ξέρουν όλοι η Μαρθούλα ήταν πανέξυπνη. Αυτά για όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να έχουν έλθει ποτέ στο σπίτι μας οι πραγματικοί φίλοι με ξέρουν και ξέρουν αυτοί με ενδιαφέρουν γιατί με αυτούς συναναστρέφομαι και επειδή δεν κρατάω κακίες ας πιστεύει ο καθένας από αυτούς ότι θέλει η Μαρθούλα που με ενδιέφερε ήξερε ποια ήμουν την αγαπώ και θα την αγαπώ μέχρι να συναντήσω ξανά.

Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά κάποια πράγματα ήθελα να τα ξέρετε από εμένα. Και μια παράκληση που από την ζαλάδα μου είχα ξεχάσει να πω στον κύριο Σούρα τον αγαπημένο φίλο της ζωής μας οποίος θέλει να στείλει στεφάνι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει ότι μπορεί στο ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΎ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΣΕΗ που κάνουν μια υπέροχη δουλειά για όλους τους συναδέλφους!!!!!!!!

 .enikos.gr

Ντόρα Δούμα
10 ώρες πριν

Έχω διαβάσει τοσο ωραία λόγια για μένα που σε λίγο θα με κάνετε να αισθάνομαι Αγία τίποτα από αυτό απλώς αγαπώ τους ανθρώπους γιατί αυτό πιστεύω αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τους φίλους μου τους κολλητούς μου που ξέρουμε πως ότι ώρα και μέρα να είναι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον αλλά όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είχε και θα έχει πάντα η Μαρθουλα μου!!!!!!! Γιατί για μένα δεν έχει φύγει είναι δίπλα μου ακούω την φωνή της να μου λέει κάτι αστείο που θυμήθ...

Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.