Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Food Pass (κουπόνια τροφίμων), Fuel Pass, επιδόματα: Φτωχοποίηση και μετατροπή μας σε εξαρτημένους από το “προνοιακό” κράτος

Food Pass (κουπόνια τροφίμων), Fuel Pass, επιδόματα: Φτωχοποίηση και μετατροπή μας σε εξαρτημένους από το "προνοιακό" κράτος 

Τα “μέτρα στήριξης” της ΔΕΘ και τα χειροκροτήματα των ξεπουπουλιασμένων κοτόπουλων
Γράφει>Κωνσταντίνος Φαρσαλινός- Konstantinos Farsalinos

Food Pass (κουπόνια τροφίμων), Fuel Pass, επιδόματα: Φτωχοποίηση και μετατροπή μας σε εξαρτημένους από το “προνοιακό” κράτος

Food Pass (κουπόνια τροφίμων)
Ο πολίτης-επαίτης σε ένα μίγμα σοβιετικοποίησης και εξαφρικανισμού…

Με την ανακοίνωση των επερχόμενων κουπονιών τροφίμων (https://tinyurl.com/2ek3hfr9), προχωρά πλέον συστηματικά

η κατάντια της μετατροπής των Ελλήνων πολιτών σε ήσυχους και υπάκουους ΕΠΑΙΤΕΣ, εν έτει 2022, σε μια υποτίθεται δυτική, δημοκρατική, ελεύθερη χώρα.

Κι όλα αυτά προς ικανοποίηση των καταπιεστικών και παρακμιακών επιδιώξεων μιας φράξιας πολιτικών νάνων της Ευρώπης.

Παριστάνουν ότι μας προστατεύουν ενώ στην πραγματικότητα καταπιέζουν και απεμπολούν κάθε δικαίωμα αυτοδιάθεσης και ιδιωτικότητας, και κάθε δυνατότητα λήψης αυτόνομων αποφάσεων για τη ζωή μας, αφού μας μετατρέπουν σε εξαρτημένους του «γενναιόδωρου προνοιακού κράτους» (δήθεν).

O χειρότερος φασίστας είναι αυτός που υποκρίνεται τον δημοκράτη 

Ξεκίνησαν με την πανδημία, με μέτρα που προκάλεσαν την καταστροφή του αιώνα και που θα πληρώνουμε για χρόνια και με επιπλέον θανάτους. Εμφανίζονται όχι απλά αμετανόητοι, αλλά εφευρίσκουν εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς ως υποκινητές της διαφαινόμενης κοινωνικής έκρηξης ( ομιλία πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο – από twitter: https://tinyurl.com/mv4jzpad).

Τέτοιες πρακτικές, μεθοδεύσεις και αντιλήψεις είχαν και εξέφραζαν μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα του παρελθόντος, και είναι σαφές πως δεν μπορεί να οφείλεται σε ανικανότητα όπως κάποιοι με αθώα αφέλεια υποστηρίζουν.

Η αναβίωση των απάνθρωπων συνθημάτων και της ιδεολογίας του μαλθουσιανισμού (https://en.wikipedia.org/wiki/Malthusianism) δεν οδηγεί απλά σε σοβιετικοποίηση της κοινωνίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΑΦΡΙΚΑΝΙΣΜΟ.

Το βιοτικό επίπεδο και η ποιότητα ζωής κατακρημνίζονται, επιστρέφοντας σε επίπεδα πολλών δεκαετιών πίσω. Κι όμως, οι εμπνευστές και υπεύθυνοι αυτής της καταστροφής ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ στο όνομα της “σταθερότητας”.

Απειλούν μάλιστα όποιον αντιδρά με την ταμπέλα του ριζοσπαστικοποιημένου, ακροδεξιού, φασίστα, συνωμοσιολόγου και αρνητή, μια πρακτική που εξασκήθηκε με τεράστια επιτυχία κατά τη διάρκεια της πανδημίας και που είχε ξεκινήσει όμως ακόμη παλαιότερα, από τις πρώτες συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή.

Αυτός ο πολιτικός παρασιτισμός που πλέον κυριαρχεί στην Ευρώπη, ανήκει στα απόβλητα της ιστορίας.

Απομένει μόνο να δούμε πότε θα κατανοήσει η πλειοψηφία των πολιτών ότι αυτή η ομάδα, των χειρότερων, των “μικρότερων” και των πιο ανίκανων πολιτικών “ηγετών-νάνων” στην ιστορία της Ευρώπης τον οδηγεί με αποκλειστικά δική της ευθύνη και με μαθηματική ακρίβεια, στον απόλυτο μαρασμό και τη φτωχοποίηση.

Πολύ φοβάμαι ότι θα αργήσει η αντίδραση των πολιτών, διότι η πίεση που θα ασκηθεί θα είναι πολύπλευρη, αφόρητη και βίαιη, εις το όνομα της “δημόσιας τάξης και της νομιμότητας”.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μεταμορφώνεται ταχύτατα σε “Ένωση Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών” (CECP)

ΔΕΝ είμαστε άμοιροι ευθυνών: Σε συνθήκες απόγνωσης και φόβου, ελκόμαστε από σύμβολα τάξης-«σωτήρες» και μοντέλα ολοκληρωτικού κράτους που θα αναλάβουν την ευθύνη για λογαριασμό μας 

Πολύ φοβάμαι πως η Σοβιετική ένωση θα είναι “παιχνίδι” μπροστά σε όσα σχεδιάζονται: Παγκοσμιοποίηση-Κινεζοποίηση: Η ψηφιακή δικτατορία και το «σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης» 

Και συνεχίζει σε πιο πρόσφατη ανάρτηση  

Τα “μέτρα στήριξης” της ΔΕΘ και τα χειροκροτήματα των ξεπουπουλιασμένων κοτόπουλων

Σε μια από τις συνηθισμένες συναντήσεις με τους συνεργάτες του, ο Στάλιν ζήτησε να του φέρουν μία κότα. Την πήρε στην αγκαλιά του και, πιέζοντας την σφιχτά με το ένα χέρι, με το άλλο άρχισε να την ξεπουπουλιζει. Η κότα φώναζε από πόνο και προσπαθούσε να δραπετεύσει με κάθε τρόπο, χωρίς επιτυχία.

Ο Στάλιν κατάφερε να αφαιρέσει όλα τα φτερά χωρίς μεγάλα προβλήματα και αφού τελείωσε είπε στους συνεργάτες του:…
“Τώρα κοιτάξτε τι θα συμβεί.”

Έβαλε την κότα στο έδαφος, απομακρύνθηκε από αυτήν και πήρε λίγο σιτάρι. Παρά τούς πόνους και την αιμορραγία που ο ίδιος προκάλεσε, η κότα έτρεξε προς αυτόν και έτρωγε σιτάρι από το χέρι του.

Η κότα όχι μόνο δεν έφυγε αλλά τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.

Σε αυτό το σημείο ο Στάλιν στράφηκε στους βοηθούς του και είπε:

“Είδατε, έτσι κυβερνώνται οι ανόητοι άνθρωποι.
Είδατε πως η κότα με ακολουθούσε παρά τον πόνο που της προκάλεσα;”

Διδακτική η ιστορία του παρελθόντος για το παρόν που ζούμε.

Εξίσου διδακτική: Το ποντίκι και η παγίδα  

Και τώρα, μπορούμε να χειροκροτήσουμε για τα “μέτρα στήριξης”.

Σημείωση: Η ιστορία δεν είναι πραγματική, αν και κυκλοφορεί ευρέως εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά, αναδεικνύει ξεκάθαρα ότι ακόμη κι αν προκαλέσεις τα χειρότερα δεινά στους πολίτες, αρκεί μόνο να τους κάνεις να πιστέψουν ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται από εσένα για να γίνεσαι αποδέκτης χειροκροτημάτων από εκείνους που καταδυναστεύεις.

Στη σημερινή εποχή των ακαταδίωκτων, της παρακμής της Ευρώπης και της μετατροπής των πολιτών σε επαίτες-εξαρτημένους από κουπόνια και επιδόματα, λόγω μιας τεχνητής και αχρείαστης κρίσης που προκάλεσαν οι ίδιοι οι πολιτικοί, ας μην μας κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμη πολίτες-χειροκροτητές του δυνάστη τους…

Η απόλυτη εξάρτηση και κατ’ επέκτασιν ο έλεγχος είναι ο στόχος: Επανεκκίνηση, με αποδυνάμωση των χωρών, εξάλειψη κάθε ιδιωτικής ιδιοκτησίας, απόλυτη διατροφική εξάρτηση 

Κάποτε αναφέραμε ότι όσοι παριστάνουν τους πρωταγωνιστές σύντομα θα καταλάβουν πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από κομπάρσοι (Facebook: https://tinyurl.com/yhke32xf).

Δυστυχώς λοιπόν, ήδη αυξάνεται γεωμετρικά ο αριθμός εκείνων που συνειδητοποίησαν ότι ήταν και είναι κομπάρσοι. Η καθημερινότητα των λογαριασμών ρεύματος, των καυσίμων, της ακρίβειας στα τρόφιμα και “του χειρότερου χειμώνα από το 1942”, τους υπενθυμίζουν καθημερινά πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από κομπάρσοι, ακόμη κι αν συνεχίζουν να χειροκροτούν μέσα στην πλάνη τους.

Έγινε τελικά πράξη ένα ρητό του Abraham Lincoln:

“Όποτε ακούω κάποιον να επιχειρηματολογεί για τη δουλεία, νιώθω μια ισχυρή παρόρμηση να τον δω να δοκιμάζεται σε αυτή προσωπικά”

Μόνο που είχε πει και κάτι άλλο ο Lincoln:

“Μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό, αλλά ποτέ όλους για πάντα”.

Πιστεύω ότι θα έρθει η Νέμεσις, έστω και αργά, και περιμένουμε όλοι να δούμε αν θα γίνει πράξη ή θα ανατραπεί ο Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος του Huxley… 

Όργουελ vs Χάξλεϋ: Θα μας καταστρέψουν αυτά που μισούμε ή αυτά που αγαπάμε; 

Μήν δίνετε σημασία.. Συνωμοσιολογώ πάλι… Αλλά για δες, όσα λέγαμε οι ψεκασμένοι πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο! Βαρόνος Τζ.Ρότσιλντ: «Ο κοροναϊός ήταν αντιπερισπασμός.. Έρχονται άλλα»~Πρόσεξε τι δέχεσαι και σε τι συναινείς 

Δείτε ακόμη: Τα επιδόματα είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την φτώχεια-Θέλεις ένα ψάρι σήμερα ή να μάθεις να ψαρεύεις;

Τί φέρνει το παραμύθι της κλιματικής κρίσης; Την ενεργειακή κρίση  

Ατζέντα 2030: Παγκόσμια διακήρυξη ΑΛΛΗΛΕΞΆΡΤΗΣΗΣ και τί κρύβεται πίσω από τους περιορισμούς στη γεωργία

Για να καταλάβεις τι γίνεται γύρω σου, θα πρέπει να δεις τις Χώρες ως εταιρίες 

Πανδημία-Ανθρωπότητα: Σπάσε τα δεσμά του μυαλού σου   

Όσο συμβιβάζεσαι, η ανθρωπότητα θα χάνει την ψυχή της 

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν θα σηκώσεις κεφάλι αν δεν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ   

Η ελευθερία έχει χάσει το βαθύτερο νόημά της γιατί έχει γίνει σλόγκαν, αντί για τρόπος ζωής 

Συνέχισε να καθοδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια εκεί που θέλουν! Ψηφιακή δικτατορία-Βιομετρικά Δεδομένα-Προγράμματα Παρακολούθησης και Συμμόρφωσης 

Ο κόσμος το 2030 Σύμφωνα με το WEF: Great Reset, Παγκόσμιος Έλεγχος, «Μετα-ανθρωπισμός» 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.