Κυριακή, Σεπτεμβρίου 4

Άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα εν μέση οδώ


Άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα εν μέση οδώ

Βίντεο - φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Κυριακής στα Πετράλωνα, καθώς νεκρός έπεσε άνδρας από σφαίρες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς. 

Μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, άκουσε τα ξημερώματα πυροβολισμούς και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία φτάνοντας στο σημείο βρήκε τον άνδρα που δολοφονήθηκε να κείτεται νεκρός στην οδό Αλκμήνης 107. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει

ενέδρα στο θύμα και όταν αυτό εμφανίστηκε «άδειασαν» επάνω του ένα 9άρι πιστόλι.

Στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες, ενώ η ταυτότητα του θύματος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο άνδρας φέρει τραύματα από σφαίρες στο θώρακα και το κεφάλι, ενώ βρέθηκε να μη φορά την μπλούζα του.

Μάλιστα, δίπλα στο θύμα, που πυροβολήθηκε καταμεσής του δρόμου, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο μέσω του οποίου οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μάρτυρας του άγριου σκηνικού στα Πετράλωνα δήλωσε στη «Ζούγκλα» πως το συμβάν πρέπει να εκτυλίχθηκε γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα ενώ στο σημείο πρέπει να ήταν γύρω στους 6 με 7 δράστες. Ο ίδιος αναφέρει πως το αυτοκίνητό του ήταν από εκείνα που επλήγησαν από σφαίρες, ως αποτέλεσμα των πυροβολισμών.

 

Οι εικόνες που εξασφάλισε η κάμερα της «Ζούγκλας»:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .