Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 5

Οργανωμένη παρακολούθηση, αστυνόμευση και κυνηγητό στο διαδίκτυο απο Μητσοτάκη


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Δεν ήταν μόνο η συνεργασία της ΜΟΣΑΝΤ που εργαζόταν χωρίς έλεγχο με το Predator και το Pegasus, πού έδινε ψίχουλα των παρακολουθήσεων στην ΕΥΠ, αφού είχε διαδοθεί στο διαδίκτυο πως με το Viber και το Telegram αυτό δεν γινόταν! Η παρακολούθηση και παράνομη αστυνόμευση της κυβέρνησης των κοριών εμφανίζεται και σε άλλα επίπεδα, δεν είναι μόνο η περίπτωση Ανδρουλάκη, είναι γενικό το κακό.

Δύο περιπτώσεις

  1. Αστυνόμευση του διαδικτύου απο τους Ηoaxes του Μόσιαλου, με τον Μόσιαλο να είναι σύμβουλος για τα εμβόλια του Αρχικοριού. Απορώ πως δεν το πρόσεξε κάποιος απο τα κόμματα εντός και εκτός Βουλής. Να προσθέσω πως απο τις αναλύσεις μου προκύπτει πως οι Hoaxes του Μόσιαλου έχουν φτειάξει ομάδα ανωνύμων στο FB, που επιτίθεται σε όσους έχουν άλλη άποψη για τα ψευτοεμβόλια του Μπουλά.
  2. Είδαμε και μια εταιρεία την οποία κανείς δεν ξέρει, αλλά ανήκει και αυτή στο πρώην στέλεχος της CIA και συνιδρυτή της Palantir, Peter Thiel, τον οποίο η κυβέρνηση είχε φέρει το 2020 και του είχε παραδώσει τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών, η εταιρεία ClearView AI,  τιμωρήθηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) με πρόστιμο 20 εκατ. ευρώ για φακέλωμα εκατομμυρίων Ελλήνων! Άργησε πολύ όμως αυτή η καταδίκη και έγινε αφού είχαν καταγραφεί οι πάντες.

Δεν αποκλείω την βιομηχανική κατασκοπεία απο τον Αρχικοριό του Μαξίμου ή τη προσφορά προσωπικών δεδομένων για εκβιασμούς, υπηρεσιών κλπ σε τρίτους, ιδιώτες, CIA, Μοσάντ ή άλλες μυστικές υπηρεσίες με το αζημίωτο. Δεν αποκλείεται να προσφέρει και προστασία ο Αρχικοριός του Μαξίμου ή να πουλάει προνόμια σε εταιρείες με το αζημίωτο.

Αυτός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου είναι ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος Καραϊβάζ αλλά και ο γνωστός Μένιος που έδειξε στιγμιότυπα της διαφθοράς στο Μαξίμου.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΥΓΗ

Έχοντας τον έλεγχο της εξεταστικής είναι δεδομένο πως η όλη υπόθεση των παρακολουθήσεων απο τον Αρχικοριό θα πέσει στα μαλακά. Το παιγνίδι όμως κάηκε, ένα απο τα πιο σημαντικά της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .