Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Τραγωδία στην Πρέβεζα

ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΨΑΡΙΩΝ - ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τραγωδία στην Πρέβεζα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εκτροφείο ψαριών στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Καναλλακίου, κοντά στο χωριό Χόχλα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου, περίπου στις 15:30, την ώρα που δύο εργαζόμενοι, ένας ελληνικής καταγωγής και ένας αλβανικής, εκτελούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης στο σημείο. Οι δύο άνδρες, 39 και 40 χρονών, τραυματίστηκαν σοβαρά και λίγο αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Ένας ακόμα εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καναλλακίου, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση.

Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από το prevezanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.