Κυριακή, Σεπτεμβρίου 4

Τραγωδία στην Πρέβεζα

ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΨΑΡΙΩΝ - ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τραγωδία στην Πρέβεζα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εκτροφείο ψαριών στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Καναλλακίου, κοντά στο χωριό Χόχλα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου, περίπου στις 15:30, την ώρα που δύο εργαζόμενοι, ένας ελληνικής καταγωγής και ένας αλβανικής, εκτελούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης στο σημείο. Οι δύο άνδρες, 39 και 40 χρονών, τραυματίστηκαν σοβαρά και λίγο αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Ένας ακόμα εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καναλλακίου, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση.

Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από το prevezanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .