Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15

Γιώργος Λιάγκας: “Έτσι ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου”

λιάγκας-1

Την συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα του Πρωινού σχολίασαν οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Ant1. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως επιθυμεί να τελειώσει η τηλεοπτική του καριέρα με την εκπομπή «The 2Night Show».

«Φέτος είναι η 7η χρονιά για το The 2Night Show. Το 7 είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, τα 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 κακά. Έχει πολλά τα 7. Αν θέλει ο Θεός, εμένα η ζωή μου επαγγελματικά

θα ήθελα να κλείσει με αυτήν την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να την σταματήσω. Όσα χρόνια και αν μπορούσα να την συνεχίσω, να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτήν την εκπομπή» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τρίτης (13/09).
Μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Ο Γρηγόρης ονειρεύεται να τελειώσει την τηλεόραση στην βραδινή ζώνη, εγώ πάλι δεν ονειρεύομαι να τελειώσω την τηλεόραση στην πρωινή ζώνη. Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις, όπως και την ξεκίνησα».

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .