Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15

Χάρις Αλεξίου: Οι διάσημοι φίλοι που βρέθηκαν στο πλευρό της στη θεατρική της πρεμιέρα

Χάρις Αλεξίου: Οι διάσημοι φίλοι που βρέθηκαν στο πλευρό της στη θεατρική της πρεμιέρα

Η Χάρις Αλεξίου, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να αποσυρθεί από το τραγούδι, έχει μπει πλέον ενεργά στον χώρο της υποκριτικής. Η γνωστή τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου» μαζί με την Όλια Λαζαρίδου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το βράδυ της Τρίτης 13/9, ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, η οποία ανεβαίνει με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Την παράσταση παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι και συνεργάτες της  Χάρις Αλεξίου, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα για να απολαύσουν τη γνωστή τραγουδίστρια. Ανάμεσά τους ήταν: ο Χριστόφος Παπακαλιάτης, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.α. Παρών ήταν και ο γιος της Χάρις Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου ο οποίος όμως προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό και αρνήθηκε ευγενικά να ποζάρει στους φωτογράφους.

Όλια Λαζαρίδου-Ντίνα Κωστοπούλου-Γιώργος Νανούρης-Χάρις Αλεξίου-Νίκος Μουρατίδης

Όλγα Παυλάτου-Χάρις Αλεξίου-Κατερίνα Παπαδοπούλου

Χάρις Αλεξίου-Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Όλια Λαζαρίδου

Μανώλης Μητσιάς-Λάκης Λαζόπουλος

Χάρις Αλεξίου-Μιλτιάδης Μητσιάς-Λίτσα Μητσιά-Μανώλης Μητσιάς

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .