Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20

Ιταλία: Ο Σαλβίνι παρουσίασε τις έξι κύριες προγραμματικές δεσμεύσεις της Λέγκα

ΛΕΓΚΑ

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής, στην Ποντίντα της βόρειας Ιταλίας, τις έξι κύριες δεσμεύσεις του κόμματός του ενόψει των εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου και με στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για νέες οικονομικές βοήθειες για την πληρωμή των λογαριασμών της ενέργειας από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, την έγκριση μεταρρύθμισης που να ενισχύει

την αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης, την αυστηροποίηση των νόμων για το μεταναστευτικό, την υιοθέτηση ενιαίας φορολογικής κλίμακας, τη μείωση του ορίου ηλικίας για την συνταξιοδότηση και τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος.

 «Scripta manent, τα γραπτά μένουν. Οι υπουργοί και περιφερειάρχες μας υπογράφουν σήμερα τις συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις», τόνισε ο Σαλβίνι. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη συγκέντρωση της Ποντίντα συμμετείχαν 100.000 υποστηρικτές της Λέγκα.

Ο γραμματέας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος Ενρίκο Λέτα, σε ομιλία του αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη συγκέντρωση και υπογράμμισε ότι η Λέγκα συνεχίζει να διχάζει επικίνδυνα την Ιταλία σε Βορρά και Νότο και να ταυτίζεται με τις θέσεις της Ουγγαρίας του Βίκτορ Ορμπάν.

 .makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .