Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΠΑΡΟΧΗ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!! Food Pass: Τρόφιμα με δελτίο στην Ελλάδα της «ανάπτυξης»

Τα λαμόγια οι πολιτικοί παίρνουν 7.000 κάθε μήνα και στους χαμηλοσυνταξιούχους δίνουν 400 ευρώ να πληρώσουν ενοίκιο, ΔΕΗ, νερό, φάρμακα, γιατρούς, και ότι περισσέψει να φάνε!

ΔΦΔΦ

Μετά το Fuel Pass, το Power Pass και τα… διακοπές Pass, τα οποία βαφτίστηκαν ως «ενίσχυση», αλλά στην πραγματικότητα ήταν ψίχουλα και υποτίμηση της νοημοσύνης των Ελλήνων, η Κυβέρνηση φέρνει ένα ακόμη επίδομα, αυτή τη φορά για τρόφιμα, αποδεικνύοντας πως η ιδέα της για την «ανάπτυξη» της χώρας περνά μέσα από τη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού της.

Ο λόγος για το Food Pass, το οποίο αναμένεται να μπει στη ζωή μας σύντομα (στόχος είναι να δοθεί πριν τα Χριστούγεννα), με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το ανακοινώνει απόψε από το βήμα της ΔΕΘ.

Το νέο αυτό επίδομα θα αφορά τους ασθενέστερους (υπάρχουν διαβουλεύσεις ακόμα για το ακριβές εισοδηματικό όριο) και θα είναι της τάξεως των 200-300 ευρώ και η διαδικασία θα είναι ακριβώς ίδια με τα άλλα Pass.

Θα γίνεται η αίτηση μέσω μιας πλατφόρμας (σ.σ. αλίμονο χωρίς πλατφόρμα…) και τα χρήματα θα μπαίνουν στον λογαριασμό των δικαιούχων, ή σε μια άυλη κάρτα, για τις αγορές τους που αφορούν τρόφιμα (πιθανόν μόνο από τα σούπερ μάρκετ).

Κάποιες πληροφορίες θέλουν αυτό το επίδομα τροφίμων, ή επιταγή ακρίβειας όπως το περνάνε «διακριτικά», να δίδεται σε χαμηλοσυνταξιούχους, ή (και) χαμηλόμισθους.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένα Pass δεν πρόκειται να ανακόψει την ακρίβεια, ούτε να δώσει λύσεις στα νοικοκυριά.

Την ίδια στιγμή, τα βασικά είδη διατροφής δεν σταματούν την ξέφρενη πορεία τους στο στίβο των ανατιμήσεων και με τον πληθωρισμό στο 11,4%, οι πολίτες λυγίζουν βλέποντας τα πάντα, από το ψωμί μέχρι τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη, να… πετούν και να απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από τα σπίτια τους.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.