Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

SEP 21 Financial Times: Η Ρωσία Χρηματοδοτεί Κρυφά Την Τουρκία Με Δισεκατομμύρια Δολάρια, Για Αυτό Η Τουρκία Δέν Χρεοκοπεί, Και Η Ελλάδα …

…. Αρνήθηκε Την Ρωσική Οικονομική Βοήθεια, Λέγοντας Ψέματα Στον Ελληνικο Λαό, Ψηφίζοντας Το Ένα Μνημόνιο Μετά Το Άλλο!

Οι σύμμαχοι της Ρωσίας, που παρέμειναν μαζί της σε δύσκολες στιγμές, αν και η Τουρκία, δεν υπήρξε ποτέ ειλικρινής και αξιόπιστος φίλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στην εποχή των ατελείωτων κυρώσεων, απλώς η Άγκυρα, απολαμβάνει τη θέση ενός εταίρου με απίστευτο κέρδος για τον εαυτό της, λόγο του διπλού ρόλου που παίζει στον Πόλεμο της Ουκρανίας, τώρα το εξαργυρώνει αυτό,

λαμβάνοντας από την Ρωσία οικονομική βοήθεια 25 δισεκατομμύρια δολάρια, αυτό δεν το λέει το Priftis News, αλλά το Bloomberg και η Financial Times!

Όλοι μας αναρωτιόμαστε το γιατί, η Τουρκία δεν χρεοκοπεί, με ένα πληθωρισμό 78,9%, και με την Τουρκική λίρα στα τάρταρα, το μυστικό κρύβεται στην Ρωσική οικονομική βοήθεια που λαμβάνει η Τουρκία, μαζί με επενδυτικά και αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτεί η Ρωσία, όπως, άτοκο δανεισμό για την κατασκευή πυρηνικής εγκατάστασης ύψους 12 δισ. δολαρίων, και επιπλέον, το επενδυτικό πακέτο ύψους 5 δισ. δολαρίων, για αγωγούς, αμυντική τεχνολογία και άλλα πολλά!

Η Ελλάδα με την Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και μετέπειτα ο Σύριζα, Ψήφιζαν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, λέγοντας ψέματα στον Ελληνικό λαό, ότι η Ρωσία δεν ήθελε να μας βοηθήσει οικονομικά, όταν απευθυνθήκαμε για βοήθεια σε αυτούς, και στήσαμε Κ@Λ@ στους δανειστές μας, μέχρι και στα εθνικά θέματα υποχωρήσαμε, δίνοντας στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά τι γράφω, να το διαβάσουν κάποιοι δήθεν προοδευτικοί, θα με πουν εθνικιστή, και φασίστα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

https://priftisnews.blogspot.com/2022/09/financial-times.html

 .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .