Σάββατο, Οκτωβρίου 1

Προς πώληση και αναστολή λειτουργίας, από 1 Οκτωβρίου το eklogika.gr

 

Προς πώληση διατίθεται το www.eklogika.gr,  14 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του. Η λειτουργία του www.eklogika.gr αναστέλλεται προσωρινά από 1η Οκτωβρίου, ώστε να διευκολυνθούν οι όποιες σχετικές διαδικασίες.

Η ανάγκη για μια έγκυρη, νηφάλια και πολύπλευρη αμιγώς πολιτική ενημέρωση, χωρίς πολιτικούς αποκλεισμούς, ήταν το έναυσμα για την δημιουργία πριν από 14 χρόνια, του portal eklogika.gr,

που περιλαμβάνει:

  • Το site eklogika.gr,
  • Την webtv.eklogika.g,r
  • Την politicalpedia.eklogika.gr  (με πολύ μεγάλο ανεπεξέργαστο πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο)
  • Το press-today.gr για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Το eklogika.gr  θεωρείται ίσως το πληρέστερο και απολύτως έγκυρο πολιτικό - ειδησεογραφικό - εκλογικό website, μοναδικό το είδος του, μέλος του e-Media από τις 25-4-2017 (αρ. μέλους 12955).

Ταυτόχρονα, το eklogika.gr έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη online «τράπεζα» πληροφοριών για θέματα πολιτικής και εκλογών και αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο και πολύ ισχυρό, θεματικό, brand name. Είναι ενημερωτικό αλλά και διαδραστικό .

Οι συντάκτες του έχουν επεξεργαστεί και αναρτήσει περισσότερες από 77.000  ειδήσεις μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από 8.000 αναρτήσεις και θέματα πληροφοριών για τις κυβερνήσεις, τα κόμματα, τη Βουλή, το Ευρωκοινοβούλιο, την Αυτοδιοίκηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σημαντικά αφιερώματα για μεγάλα γεγονότα από το 2009 έως σήμερα. Ξεχωριστά το eklogika.gr περιλαμβάνει περισσότερες από 14500 σελίδες με ειδικό υλικό πληροφοριών για εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, εκλογές αυτοδιοίκησης και τα αποτελέσματά τους, καθώς και χιλιάδες βιογραφικά πολιτικών, υπουργών, βουλευτών, δημάρχων, περιφερειακών.

Οι πρωτότυπες αναρτήσεις στο eklogika.gr, επεξεργασμένες από τους συντάκτες του,  ξεπερνούν τις 100000, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και 77000 πολιτικές ειδήσεις.

Το portal eklogika.gr εκτός  από την κεντρική πολιτικο-ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.eklogika.gr, περιλαμβάνει επίσης την webtv.eklogika.gr, την  politicalpedia.eklogika.gr (με πολύ μεγάλο ανεπεξέργαστο πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο) και την ιστοσελίδα παρουσίασης πρωτοσέλιδων τύπου, press-today.gr.

Το eklogika.gr διαθέτει επίσης:

-Την πληρέστερη τράπεζα πληροφοριών για δημοσκοπήσεις. Περιλαμβάνει όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 14 χρόνια. Στον κατάλογο δημοσκοπήσεων του eklogika.gr περιλαμβάνονται σχεδόν 1000 δημοσκοπήσεις (public opinion polls), όλες με στόχο τον προσδιορισμό της πρόθεσης ψήφου των πολιτών και της αποτύπωσης του συσχετισμού πολιτικής δυναμικής και επιρροής των κομμάτων, την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς και όλα τα exit polls των εκλογικών αναμετρήσεων αυτής της περιόδου (Εθνικών εκλογών, Ευρωεκλογών, Αυτοδιοικητικών).

-Μοναδική διαδραστική λειτουργία online απαντήσεων σε νομικά θέματα που σχετίζονται με την πολιτική, την αυτοδιοίκηση ή τις εκλογές. Μέχρι σήμερα είχαν δοθεί, αφιλοκερδώς, περισσότερες από 1400 απαντήσεις σε online νομικές ερωτήσεις από τους έγκριτους νομικούς – συνεργάτες τους eklogika.gr.

Όλες οι νομικές ερωτήσεις παραμένουν κατηγοριοποιημένες στο αρχείο νομικών απαντήσεων του eklogika.gr με ελεύθερη σε κάθε χρήστη, οποίος μπορεί να εύχρηστα φίλτρα να αναζητήσει την απάντηση που χρειάζεται ή να υποβάλει νέα ερώτηση.

Προς πώληση διατίθεται το brand name και το σύνολο του περιεχομένου, (όχι η επιχείρηση στην οποία ανήκει), είτε για να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο και να αναπτυχθεί επιπλέον είτε για να αξιοποιηθεί προσθετικά σε άλλο διαδικτυακό μέσο ή όμιλο.

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr



Πηγή:
https://www.eklogika.gr/news/Pros-pwlhsh-kai-anastolh-leitourgias-apo-1-Oktwvriou-to-eklogika-gr-28-09-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .