Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: «Κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης»

Σεπόλια: «Κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης»

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας εξετάζει την υποστήριξη της μητέρας.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Σεπόλια: Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρέθηκε στη ΓΑΔΑ και εξετάζει το αν θα αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης. «Αρνείται τα πάντα», λέει η μέχρι τώρα συνήγορος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του κοριτσιού. Η μητέρα κρατείται στη ΓΑΔΑ και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί. Την ίδια ώρα αναζητούνται περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς θα εξεταστούν πιθανότατα

και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και περαιτέρω πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Υπάρχει σύλληψη με την κατηγορία της μαστροπείας, επειδή βρέθηκαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο και μέχρι εκεί. Υπάρχουν και δύο εμβάσματα τα οποία τα είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει το παιδί την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό κι εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά. Μικροποσά, 20 και 25 ευρώ», είπε αρχικά ο κ. Λύτρας ο οποίος βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να ενημερωθεί για την υπόθεση.

«Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα, εμάς σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα. Δεν θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με τους τρεις κατηγορούμενους. Νομίζω ότι θα είναι κι άλλοι. Αύριο οφείλει η μητέρα να δώσει κάποιες εξηγήσεις, για αυτό και το ένταλμα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Θα δούμε πώς θα προχωρήσει στη συνέχεια. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Περιμένω να πάρω τη δικογραφία. Είμαι δίπλα στη συνάδελφό μου, χειρίζεται την υπόθεση», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, υποστήριξε ότι «Η 12χρονη θα δώσει μια κατάθεση για διάφορα θέματα, τα οποία έχουν προκύψει μετά την απολογία των κατηγορούμενων. Δεν γνωρίζω αν θα εξεταστούν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, από την εμπειρία μου όμως θεωρώ ότι θα εξεταστούν σίγουρα».

 https://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/1360945/sepolia-klaiei-kai-leei-oti-tha-aftoktonisei-i-mitera-tis-12xronis

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.