Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Τ. Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία

Τ. Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση σχετικά με τη δήλωση που έκανε νωρίτερα την Τετάρτη ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, κατά την οποία η «καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη» όσον αφορά υποθέσεις σαν και αυτής του Κολωνού: 

«Από σήμερα η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος

Σπίρτζης.
Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές - έχοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό τους - διερευνούν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την υπόθεση των δύο κατηγορούμενων ως παιδοβιαστών, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη.

Από την πρώτη στιγμή, είναι ξεκάθαρο ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος, θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Ας σεβαστούν ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί.

Ας συνειδητοποιήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία. Ιδιαίτερα όταν αφορά την ψυχή ενός ανήλικου κοριτσιού.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει για όλους και εφαρμόζεται με αυστηρότητα».

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.