Οργισμένοι με τους συστηματικούς βιασμούς και όσα πέρασε η 12χρονη είναι οι συγγενείς της, ενώ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της μητέρας της αν εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας.

Σοκαρισμένοι και οργισμένοι είναι οι συγγενείς της 12χρονης που βιαζόταν και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια. Επίσης, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της μητέρας της 12χρονης αν αποδειχθεί ότι ήταν εμπλεκόμενη στην υπόθεση μαστροπείας.

Θυμίζουμε ότι η 37χρονη θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Η ίδια κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, ωστόσο αρνείται τα πάντα.

Τι λένε οι συγγενείς

Θείος της 12χρονης δήλωσε: «Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν μπορώ να φανταστώ ότι μία μάνα ήξερε κάτι τέτοιο, ειδικά αυτή η κοπέλα που είχε 8 παιδιά με αυτή την φτώχεια».

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, η αδελφή της μίλησε αποκλειστικά στο Live News.

Η αδελφή της 37χρονης μητέρας αναφέρει: «Για 15 και 20 ευρώ να εκδίδεις το παιδί σου μου φαίνεται και λίγο περίεργο».

– Βρήκαν εμβάσματα στον λογαριασμό της…

«Ας τιμωρηθούν. Tα παιδιά σκέφτομαι γιατί δεν είναι ένα και δύο…».

Θεία της μητέρας της 12χρονης δήλωσε: «Εγώ σε κάποια φάση μπορώ και να το πιστέψω και ξέρετε τι λέω; Αυτή ξέρεις τι θέλει; Να την τραβήξεις και να της γδάρεις όλο το τομάρι, να τη γεμίσεις αλάτι και μετά να της βάλεις φωτιά. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σας πω. (σ.σ. Αν αποδειχθεί) ότι ήταν συνεργός και ήταν εν γνώσει της μητέρας για μένα αυτή θέλει κρέμασμα. Τέλος. Τέλος».

Η γιαγιά της 12χρονης σχολίασε: «Δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι σπίτι μου και δεν νιώθω καλά σήμερα. Δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα. Μου είπαν ότι έβαλε αυτός 20 ευρώ στον λογαριασμό της. Τέλος πάντων, δεν ξέρω, ας τα βρουν».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA