Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

Στη μαύρη Ελλάδα του μητσοτακισμού: Θαύμα αν αγγίξει το 28% ο Κυριάκος

Στη μαύρη Ελλάδα του μητσοτακισμού: Θαύμα αν αγγίξει το 28% ο Κυριάκος

Του Όφι Ιοβόλου 

(Ανανεωμένο) Άραγε είναι τυχαίο που η Ελλάδα κυριολεκτικά βαλτώνει παντού επί των ημερών του… παραλίγο Μωυσή;

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των… πετσωμένων δημοσιογράφων και των τρολς των… αρίστων να αποδείξουν το αντίθετο, προφανώς όχι.

Διότι όταν σκάνε τρεις απανωτές υποθέσεις παιδοβιασμών με… γαλάζια απόχρωση σε κοντινό διάστημα μεταξύ τους, εννοείται ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο…

βασίλειο του μητσοτακισμού, ασχέτως αν οι προπαγανδιστές του πασχίζουν να θάψουν το θέμα με άθλιους διθυράμβους, όπως αυτού για το μετρό του Πειραιά (αν είναι δυνατόν!!!).   

Και δυστυχώς όπως αποδείχτηκε και αποδεικνύεται καθημερινά η ίδια ακριβώς σαπίλα, την οποία οι κήνσορες του μητσοτακικού καθεστώτος επιχειρούν να… εξωραΐσουν, επικράτησε και επικρατεί όπου έβαλαν και βάζουν το χέρι τους οι… άριστοι. 

Κορονοκρίση: Γέμισε η Ελλάδα φέρετρα και φτώχεια, με τους… άριστους  να κατηγορούν για την κατάντια της χώρας τους… ψεκασμένους, ξεχνώντας φυσικά να τους πουν πως αν δεν υπήρχε κορονοϊός θα τον είχαν εφεύρει για να μοιράζουν σωρηδόν δισεκατομμύρια στους γαλάζιους ημετέρους. Βέβαια από τους μεροκαματιάρηδες που κατέστρεψαν με τα σκληρά και αχρείαστα σε μέγεθος lockdowns, για να εκτοξευτούν οι τζίροι των φαρμακευτικών, δεν ξέχασαν να ζητήσουν την επιστροφή της πενιχρής επιστρεπτέας.

Ενεργειακή κρίση-ακρίβεια: Εξυπακούεται πως και πάλι δεν ευθύνονται οι… άριστοι για το τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει λαός και χώρα. Ο άτιμος ο Πούτιν φταίει που ο Κυριάκος δεν τολμά να μειώσει τους έμμεσους φόρους για να ανασάνουν οι πολίτες. Τώρα πώς γίνεται και σε αυτή την περίπτωση  να πλουτίζουν οι ημέτεροι του Μητσοτάκη, οι κολλητοί – ολιγάρχες της ενέργειας  αυτή τη φορά, είναι ένα ερώτημα το οποίο ούτε οι… πετσωμένοι δημοσιογράφοι μπορούν να απαντήσουν. Αλλά θα μας πείτε, αν μείωνε τους έμμεσους φόρους πώς θα μοίραζε επιδόματα ελεημοσύνης στον τσακισμένο λαό μπας και τον ξαναψηφίσει; Ευτυχώς πάντως που σύμφωνα με… αμερόληπτα δημοσιεύματα, βρισκόμαστε μεταξύ των επτά οικονομικών θαυμάτων στον κόσμο. Πρόκειται για άλλη μια καλά επεξεργασμένη κίνηση των… αρίστων. Αφού δεν έχουν λεφτά για να φουσκώσουν τα στομάχια τους οι πολίτες, τουλάχιστον ας φουσκώσουν τα μυαλά τους… Μιλάμε για ογκόλιθους, όχι αστεία.

Εθνικά: Η γελοιότητα με τα εκατέρωθεν μπινελίκια μεταξύ Μητσοτάκη – Ερντογάν φανερώνει και στον πιο αδαή ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο, με την αυλαία του κακοπαιγμένου αυτού σίριαλ να πέφτει κάποια στιγμή στις διαβόητες Πρέσπες του Αιγαίου. Ο Μητσοτάκης ωστόσο, όπως μας διαβεβαιώνουν οι σφουγγοκωλάριοι της Αγίας Οικογένειας, κάνει τα πάντα για να αποτρέψει ακόμη μια εθνική ταπείνωση, εξ ου και τα δισεκατομμύρια  που σκορπάει και σε αυτό το μέτωπο. Εντούτοις, δεν έχουμε καταλάβει πώς θα αποτρέψει του Τούρκους αν αποφασίσουν να μπουκάρουν στο Αιγαίο νωρίτερα από το ’25 που θα έρθουν τα όπλα που προπλήρωσε. Ας μας δώσουν την απάντηση τα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια που βλέπουν στο πρόσωπο του Κυριάκου τον νέο Βενιζέλο τρομάρα τους.

Μεταναστευτικό: Κατόπιν της μετατροπής της χώρας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών κατ΄ εντολή των ανάλγητων Βρυξελλών για να μην καταρρεύσουν  οι ισχυροί της Ευρώπης και του περιβόητου μπολιάσματος με… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, οι… άριστοι έσπευσαν ασθμαίνοντας στην υιοθέτηση των περίφημων pushbacks μήπως και μαζέψουν τη δεξιά που τους έχει προ πολλού κουνήσει το μαντήλι. Φτάνοντας στο σημείο να τους κατηγορεί για απανθρωπιά μέχρι κι ο Ερντογάν, τον οποίο δεν τόλμα η Ευρώπη να βάλει στη θέση του, πρώτον για να μη στείλει κι άλλους μουσαφιραίους τους οποίους δε θα μπορεί να φιλοξενήσει η Ελλάδα με κίνδυνο να φτάσουν στις αυλές των ισχυρών που λέγαμε, και δεύτερον επειδή οι εν λόγω ισχυροί κάνουν μπίζνες μαζί του.  Οι… αργυρώνητοι κονδυλοφόροι του μητσοτακισμού παρ’ όλ’ αυτά, θεωρούν τα παραπάνω τερατολογίες και συνεχίζουν να κραυγάζουν αμείωτα πώς ο Κυριάκος… κερδάει και σε αυτό το μέτωπο.

Και η μαύρη Ελλάδα του μητσοτακισμού ολοκληρώνεται με τα περίπου 50 δισεκατομμύρια χρέος που φόρτωσε ο Κυριάκος στις πλάτες του καθημαγμένου λαού για να υποδύεται τον ηγέτη τα οποία θα ξεπληρωθούν μέσω νέων δυσβάσταχτων μνημονίων, τους ισοπεδωτικούς πλειστηριασμούς όπου αφότου σε πετάξουν από το σπίτι σου θα πληρώνεις τα κοράκια των funds για δώδεκα χρόνια για να μη μείνεις άστεγος κι έπειτα θα πρέπει να ξαναπληρώσεις για να το πάρεις πίσω, την εξαπάτηση των συνταξιούχων τους οποίους οι… άριστοι μοχθούν να καλοπιάσουν με ρεγάλα για να μη χάσουν τα ψηφαλάκια, τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες δημοσιογράφων μέρα μεσημέρι με τους εγκληματίες ανεμπόδιστους να κάνουν ορμητήριά τους μέχρι και φοιτητικές εστίες (!!!), τις αυτοκτονίες καθώς και τους ξυλοδαρμούς και τις δολοφονίες γυναικών διότι εικόνα σου είμαι… μητσοτακική κοινωνία και σου μοιάζω, κάθε λογής… μητσοτακικό λαμόγιο που κυριολεκτικά χέζεται στο τάλιρο το οποίο αν δεν είχε τις πλάτες των… αρίστων ούτε ταμίας σε βενζινάδικο δε θα μπορούσε να γίνει, και τον Κυριάκο σε ρόλο… παρακρατικού ωτακουστή ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ αθλιότητας θέλησε να εμφανιστεί αθώος επί της ουσίας λέγοντας… ο Τσίπρας το έκανε πρώτος.  

Επομένως, δε θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κάποιος ότι η οργή που έχει συσσωρευθεί εξαιτίας των ανοσιουργημάτων, ανομημάτων και εγκλημάτων του μητσοτακισμού, συνεπάγεται εκλογική συντριβή.

Και θα πρόκειται για θαύμα αν η ΝΔ του Μητσοτάκη αγγίξει το 28% που είχαν πάρει προηγούμενοι γαλάζιοι πρόεδροι, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα όπως οι… άριστοι.

Και τι σημασία έχει αν τελικά πιάσει το 28% ο Κυριάκος, θα αναρωτηθείτε εύλογα;

Η πιθανότητα να διατηρήσει το 32% που πήρε ο Τσίπρας το ’19, κάτι που ουδείς δύναται να αποκλείσει λόγω του αντιμητσοτακισμού που χτυπάει κόκκινο, είναι η απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .