Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚΑΡΕΙ ο Γιάννης Μόρτζος: «ΓΙΑ 50 ΜΕΡΕΣ ήμουν ζωντανός νεκρός στην εντατική!»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος, μιλώντας μεταξύ άλλων για την περιπέτεια υγείας που πέρασε,...Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος, μιλώντας μεταξύ άλλων για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, για το ελληνικό #MeToo, αλλά και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εφημερίδα On time, ο Γιάννης Μόρτζος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας, αποκαλύπτοντας πως έμεινε στην εντατική για πενήντα μέρες.

«Έκανα μπάι πας. Ευτυχώς γλίτωσα. Ήμουν διασωληνωμένος. Πενήντα μέρες στην εντατική ήμουν ζωντανός νεκρός. Κι όταν κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου, έβλεπα να πεθαίνουν κάποιοι στο θάλαμο. Και δεν είχαν την ευαισθησία οι νοσοκόμες να τραβάνε την κουρτίνα να μην τους βλέπω. Εκεί είπα μέσα μου ότι αφού πεθαίνουν αυτοί, θα πεθάνω κι εγώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο Γιάννης Μόρτζος συμπλήρωσε:
«Όμως σιγά σιγά έδινα κουράγιο στον εαυτό μου, σκεφτόμουν το παιδί μου και τη γυναίκα μου και προσπαθούσα να συνέλθω. Άρχισα να λέω στίχους από ποιήματα και λόγια από ρόλους που μου έρχονταν στο μυαλό. Τότε είπα ότι αφού μιλάω, άρα υπάρχω κι έτσι συνήλθα. Τώρα πια δεν τον φοβάμαι το θάνατο. Είναι λύτρωση»..press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.