Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Σόμπολος για Σεπόλια: Κινδυνεύει ο 53χρονος στις φυλακές

Σόμπολος για Σεπόλια: Κινδυνεύει ο 53χρονος στις φυλακές

«Θα πρέπει να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην όλη υπόθεση» είπε ο δημοσιογράφος

Για ισχύ του «νόμου των φυλακών» έκανε λόγο ο Πάνος Σόμπολος σχετικά με την κράτηση του 53χρονου που βίασε τη 12χρονη στα Σεπόλια.

«Δεν θα είναι εύκολο να τον δεχτούν οι υπόλοιποι φυλακισμένοι. Για τέτοια αδικήματα παιδεραστίας έχουμε εμπειρία ότι κινδυνεύει άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα και πολλές φορές και η ζωή τους στις φυλακές», ανέφερε ο δημοσιογράφος μιλώντας στο MEGA.

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση τόνισε ότι μέρα με τη μέρα «θα ανοίγουν στόματα» και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αποκαλύπτονται στοιχεία που θα μας κάνουν να φρίττουμε»

«Είμαι βέβαιος από την εμπειρία μου ότι θα πρέπει να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην όλη υπόθεση. Δεν μπορεί να ήταν μόνο η μάνα και οι δύο συλληφθέντες που εμπλέκονται στο κύκλωμα», πρόσθεσε.

«Έχουμε να κάνουμε με μια από τις φρικιαστικότερες και ανατριχιαστικότερες υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά», κατέληξε.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.