Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ 10ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ


Το όνομά της είναι Ευαγγελία Σίσκου και κατέκτησε την 3η θέση στα κορίτσια έως 10 ετών στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 στη Γεωργία.

Στο πρωτάθλημα που συμμετείχαν 101 σκακίστριες από 36 χώρες η νεαρή πρωταθλήτρια Ελλάδος του συλλόγου ΑΜΟ Γαλαξίας της Θεσσαλονίκης ισοβάθμησε στις θέσεις 3 έως 7 και σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Εντύπωση προκαλεί ότι δύο βδομάδες μετά κανένα ΜΜΜΕ (Μεγάλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης) δεν έχει αναφερθεί στο θέμα αν και η Ελλάδα κάθε άλλο παρά είναι συνηθισμένη σε τέτοιες επιτυχίες.

Φυσικά το ότι λίγες μέρες πριν ο 14χρονος Νίκος Πούπαλος είχε κατακτήσει την 4η θέση στο Παγκόσμιο Ατομικό Πρωτάθλημα μέχρι 14 ετών στη Ρουμανία με το ζόρι το ανέφεραν και λίγες ιστοσελίδες.

Άποψή μου είναι ότι αυτός είναι ο λόγος που η χώρα μας (και μάλιστα η Αθήνα) κάθε άλλο παρά είναι συνηθισμένη σε τέτοιες επιτυχίες.


https://enimerotikosympliroma.blogspot.com/p/2210121000.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.