Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Νόρα Βαλσάμη: Συγκλονίζει μιλώντας για την υγεία του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου – «Τραγωδία»

andreou-valsami

H Νόρα Βαλσάμη έδωσε μια σπάνια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου και τις οικονομικές δυσκολίες που περνά η οικογένειά της.

«Πέντε μήνες βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση και άλλους δύο στο Λαϊκό. Και τώρα περιμένουμε να τον πάνε στον Άγιο Σάββα. Δύσκολο αυτό, δεν μπορεί να χειρουργηθεί, επειδή έχει κάνει by pass. Τραγωδία. Μένω μαζί του στο νοσοκομείο.

Το σπίτι μας είναι στην Χίο, εκεί μένουμε τώρα. Πούλησα την Μύκονο και πήγα στην Χίο. Και όλα μου βγήκαν από τη μύτη» δήλωσε μεταξύ άλλων η Νόρα Βαλσάμη.

«Τα οικονομικά μας πολύ μέτρια. Εγώ με μια σύνταξη 700 ευρώ. Το ίδιο και ο Ερρίκος. Κάτι παίρνω και από τα δικαιώματά μου. Πώς θα τη βγάλω δεν ξέρω» τόνισε η ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.