Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στην απλή αναλογική»---Οι λωτοφάγοι Έλληνες ξέχασαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, το με έναν νόμο και ένα άρθρο, θα καταργήσουμε το Μνημόνιο!

Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας θα καταργούσε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο!

Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας θα καταργούσε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο!

Η εικόνα και ο δημόσιος λόγος είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Δείτε το βίντεο όπου πριν από τρία χρόνια ο Τσίπρας έλεγε ότι η μόνη λύση είναι η κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο - Σήμερα (29/07/2015) στη συνέντευξή του στο Κόκκινο ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο προεκλογικά!

 

Είναι προφανές ότι αυτό το βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας θα ήθελε να το εξαφανίσει, δυστυχώς όμως υπάρχει για να θυμίζει στον κόσμο πιο είναι το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού στην Ελλάδα. 

 Δυστυχώς για τον κύριο Τσίπρα, εξίσου θλιβερό είναι και το ακόλουθο βίντεο όπου με στόμφο ξεκαθαρίζει ότι η Βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο. 

 

  ΣΧΟΛΙΟ:Για ακόμη πιο πολλά ψέματα, θέλει να γίνει Πρωθυπουργός για τους αλλοδαπούς όχι για τους Έλληνες!

 

 

Η ιστορία θα γράψει για όλους. Για άλλους με μεγάλα γράμματα και για άλλους με μικρά... 

 https://www.newsbomb.gr/bomber/prionokordela/story/611453/vinteo-otan-o-tsipras-tha-katargoyse-to-mnimonio-me-ena-nomo-kai-ena-arthro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.