Τετάρτη, Οκτωβρίου 19

Αντώνης Καφετζόπουλος: Οργισμένη ανάρτηση για τον ζωντανό αετό στο γήπεδο της ΑΕΚ – «Γινόμαστε σούργελα»

καφετζοπουλος

Αν και οπαδός της ΑΕΚ, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος θέλησε να εκφράσει δημόσια την ενόχλησή του με την παρουσία του «Οδυσσέα», του αετού στο «Αγια-Σοφιά OPAP Arena».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στα εγκαίνια για το νέο γήπεδο της ομάδας του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ζωντανό αετό που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη δημοσίευσή του έγραψε:

«Αυτή η χοντροβλαχομαλ@κία με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα! Δεν έπρεπε καν να είχε αρχίσει, για να είμαι καθαρός. Ποτέ. Είπα να μη γκρινιάζω, εγκαίνια είχαμε, ωραίο το γήπεδο, τέλεια η έδρα. Αλλά… Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες παπ@@ές. Έχουμε ωραιότατο αητό, με τα δυο κεφάλια του με τα όλα του. Είναι σύμβολο. Δεν είναι πρόσκληση σε βασανιστήρια».

 

Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες παπ@@ές. Έχουμε ωραιότατο αητό, με τα δυο κεφάλια του με τα όλα του. Είναι σύμβολο. Δεν είναι πρόσκληση σε βασανιστήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .