Σάββατο, Οκτωβρίου 22

Κατερίνα Γερονικολού: "Κάνω πολλές δεύτερες σκέψεις και αγχώνομαι με όλα όσα γίνονται"

Κατερίνα Γερονικολού: "Κάνω πολλές δεύτερες σκέψεις και αγχώνομαι με όλα όσα γίνονται"

"Είναι μία δημιουργική περίοδος που θα μπορούσα να τη χαρώ περισσότερο, αν δεν είχε τόσο πολλές σκιές σε κοινωνικό επίπεδο"

Η Κατερίνα Γερονικολού, ύστερα από μία μικρή απουσία, επέστρεψε στην τηλεόραση πρωταγωνιστώντας στη ρομαντική κωμωδία της ΕΡΤ 1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τα μηνύματα που περνάει η σειρά και για τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Πώς κυλάει, μέχρι τώρα, η καλλιτεχνική περίοδος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;

Είναι μία δημιουργική περίοδος που θα μπορούσα να τη χαρώ περισσότερο, αν δεν είχε τόσο πολλές σκιές σε κοινωνικό επίπεδο. Κάνω πολλές δεύτερες σκέψεις και αγχώνομαι με όλα όσα γίνονται. Τόσο με την πανδημία όσο και με τον πόλεμο. Ευτυχώς, καλλιτεχνικά, βρίσκομαι στη ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που λειτουργεί σαν αντίδοτο. Έχει μια άλλη γλύκα και ενέργεια. Είναι χαρούμενη, ελπιδοφόρα και αισιόδοξη. Επομένως, υπάρχει ζόφος στην καθημερινότητα μου, αλλά χαρά στη δουλεία μου.

Η συγκεκριμένη σειρά, παρόλο που είναι μία ρομαντική κωμωδία, περνάει διάφορα μηνύματα...

Πρώτα απ' όλα, περνάει πολλά μηνύματα σε εμένα. Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο μέχρι και σήμερα -και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας- με έχει κάνει να σκέφτομαι αλλιώς. Καθημερινά βλέπουμε διάφορα, αλλά, αν δεν καταλάβουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς το οτιδήποτε, θα είμαστε άνθρωποι γκρινιάρηδες, μίζεροι, που δεν χαιρόμαστε τη στιγμή και το τώρα. Απλά προσπαθούμε να φτιάξουμε το μέλλον μας. Συνεπώς, όλο αυτό μας κάνει ανικανοποίητους και ποτέ ευτυχισμένους. Το κλειδί στην ευτυχία, όπως λέει και η σειρά, είναι να ζούμε απλά το τώρα. Μιλάει για μία αίσθηση προσωρινότητας, που, αν την εκλάβεις με θετικό τρόπο, είναι ένα μάθημα ζωής.

Ποια άλλα στοιχεία κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει;

Προσωπικά σκέφτομαι ότι θα έρθει το Σαββατοκύριακο, που θα δω τη σειρά, και χαίρομαι για κάποιο λόγο. Κυρίως γιατί είναι κάτι που θα δω με τον φίλο μου, με την οικογένεια μου και θα χαλαρώσουμε. Ειλικρινά να, η Κατερίνα της σειράς με έχει κερδίσει, με έχει αλλάξει και όσο την υποδύομαι δεν ξεχνάω ποτέ ότι η ζωή είναι μία, είναι μικρή και οι επιλογές που κάνουμε κάθε μέρα πρέπει να είναι συνειδητές και με γνώμονα την αγάπη.

Εσύ έχεις βρεθεί εγκλωβισμένη στα να ασχολείσαι με το μέλλον και όχι με το τώρα;

Ναι. Όταν ήμουν φοιτήτρια στη Νομική, έλεγα ότι θα ξεκινήσω τη ζωή μου στα 22 μου και κάτι τέτοια. Και αυτό γιατί έκανα κάτι που δεν μου άρεσε. Αυτό, όμως, μου έδωσε ένα μάθημα κι εμένα. Δηλαδή, αν επιλέγω πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν θα περνάω καλά και δεν θα ζω. Απλά θα περιμένω να τελειώσουν. Στη συνέχεια, λοιπόν, άλλαξα επαγγελματικό προσανατολισμό. Πέρα από αυτό, όμως, και σε άλλες περιόδους της ζωής μου ήθελα να επισπεύσω κάποια πράγματα. Πλέον, δεν θέλω ούτε να επισπεύσω ούτε να γυρίσω πίσω, αλλά να αρκεστώ στο σήμερα.

Πηγή: MYTV

 patrasevents.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .