Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Έπαθα εγκεφαλικό πριν από πέντε χρόνια»

Χρήστος Βαλαβανίδης

"Μερικές από τις βιντεοκασέτες είναι κακής ποιότητας αλλά λες περνάνε, συμπαθητικές. Κάποιες όμως είναι απαράδεκτες. Τις αποποιούμαι, αλλά έζησα την οικογένειά μου" δήλωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Εμείς και στην Βίκυ Αλεξανδροπούλου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την περίοδο που συμμετείχε σε βιντεοκασέτες.

 

«Έπαθα ένα εγκεφαλικό πριν από πέντε χρόνια. Από εκεί έκανε τομή στη ζωή μου αυτό το γεγονός και μετά ήρθε ο Covid» ανέφερε ο Χρήστος Βαλαβανίδης για το restart που έκανε.

«Μερικές από τις βιντεοκασέτες είναι κακής ποιότητας αλλά λες περνάνε, συμπαθητικές. Κάποιες όμως είναι απαράδεκτες. Τις αποποιούμαι, αλλά έζησα την οικογένειά μου. Ηθοποιός σημαίνει φως, αλλά σημαίνει και φως και νερό και τηλέφωνο» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης..zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.