Δευτέρα, Οκτωβρίου 24

Έλεγχοι και πρόστιμα για τα «χρυσά» μήλα – «Ζαλίζουν» οι τιμές τους

ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ...

Αυστηρούς ελέγχους και πρόστιμα κατά της αισχροκέρδειας, προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, με παρέμβασή του, την οποία προκάλεσαν οι αυστηρές τιμές πώλησης στα μήλα.


 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι τιμές των μήλων άγγιξαν τα τρία ευρώ έφτασαν τα 2,5 ευρώ το κιλό. Βέβαια στις λαϊκές αγορές οι τιμές είναι πολύ πιο φτηνές, καθώς πωλούνται από 0,67 έως και 1,5 ευρώ το κιλό, με κάποιες όμως ποικιλίες να αγγίζουν και τα 2,5 ευρώ.

Οι υψηλές τιμές προκάλεσαν την παρέμβαση του υπουργού Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος προανήγγειλε αυστηρούς ελέγχους και πρόστιμα κατά της αισχροκέρδειας. Οι έλεγχοι αναμένεται να αρχίσουν άμεσα και όσοι βρεθούν να αισχροκερδούν θα αντιμετωπίσουν υψηλά πρόστιμα.

 https://www.enikos.gr/society/elegchoi-kai-prostima-gia-ta-chrysa-mila-zalizoun-oi-times-tous/1874028/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .