Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Σε σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο ενεπλάκη ο Πέτρος Δούκας

Σε σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο ενεπλάκη ο Πέτρος Δούκας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας όταν ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο την ώρα που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος Σπάρτης συγκρούστηκε με αγριογούρουνο καθώς κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης. Ο δήμαρχος δεν πρόλαβε να το αποφύγει με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημά του, ενώ ο ίδιος κατάφερε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Σπάρτης αναφέρει:

«Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο! Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν! Το βράδυ πήγα σύντομη περιοδεία με το απορριμματοφόρο και σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης που φιλοξενεί μαθητές από τη Πορτογαλία, την Σερβία και την Ρουμανία και τους μίλησα για τη Σπάρτη!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

 

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.