Τρίτη, Οκτωβρίου 25

Ξυπνήστε, αφορά τη ζωή σας . Διαχρονικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Έθνους φέρνουν νέα Τουρκική Ηγεμονία της Ελλάδας.

Ας σταματήσουμε αυτήν την φορά ,τους συνεχιστές της Εθνικής Εκτροπής που φέρνει κάθε τόσο αιματοχυσία και εμφύλιο , όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο πολιτικός μηχανισμός είναι έτοιμος για μια ιστορική εκκαθάριση αυτών και των υποστηρικτών τους . Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι .. αύριο το πρωί.


Δυστυχώς ή ευτυχώς η  Ιστορία επαναλαμβάνεται . Όταν ο  Κολοκοτρώνης διέταξε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» ανέδειξε όχι μόνο το διαχρονικό φαινόμενο των προδοτών που ήθελαν πάντα ¨ να περνάνε καλά κι ας πεθάνουν οι άλλοι δίπλα τους ¨ αλλά ταυτόχρονα , έμελλε να δώσει την κατεύθυνση μιας διαχρονικής πολιτικής στάσης ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ θα βρισκόταν – με πολεμική πρόθεση - απέναντι στο πνεύμα της προδοσίας εκ των έσω .


Η Τουρκία έως σήμερα – με ευνοϊκές πλέον συνθήκες και με περίσσιο θράσος τροφοδοτούμενε από τον Ρωσο-Ουκρανικό Πόλεμο - έχει «κλειδώσει» τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδας που , ούτε με έναν ολοκληρωτικό Ελληνοτουρκικό Πόλεμο δεν θα μπορούσε να πετύχει .


Οι 16 χάρτες του τουρκικού αναθεωρητισμού που σχετικά πρόσφατα το ελληνικό ΥΠΕΞ παρουσίασε δείχνοντας ( στα όρια της αφέλειας ) την πρόοδο της Τουρκικής εξωτερική πολικής σε βάρος μας  , η ενίσχυση του μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια που ¨καταπίνει¨ Σκόπια και Αλβανία , ο αποκλεισμός της Κύπρου , το γκριζάρισμα των νησιών του Αιγαίου , η ανεξέλεγκτη δράση των Τούρκων αλιέων  ανατολικά του 25ου μεσημβρινού ,η κατοχύρωση της ονομασίας «Turkaegean - Τουρκικό Αιγαίο», οι εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια από την Τουρκία και τους βλέπουμε ανάμεσά μας ,και πολλά άλλα ,είναι τρανές αποδείξεις.


Παράλληλα οι δικαιολογίες των προδοτών , πρωτόγνωρες . «Ο Ερντογάν είναι καλύτερος για την Ελλάδα από τους Γκιουλενιστές  , η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο , στην Χάγη θα λύσουμε τις διαφορές μας , είναι προς όφελος των δύο λαών μια μοιρασιά του Αιγαίου με την Τουρκία , η Τουρκία ¨φωνάζει αλλά δεν δαγκώνει¨ , είμαστε παιδιά των Οθωμανών ,κ.α » 


Πλέον , τα τετελεσμένα αυτά σε βάρος μας υπάρχουν ανυποχώρητα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα , δεδομένο που παρέχει τη δυνατότητα στην Τουρκία να τα χρησιμοποιήσει – και τούτο κάνει – στα γεωπολιτικά της παιχνίδια υπέρ της αφενός , και αφετέρου ναρκοθετώντας στο πεδίο την κυριαρχία της χώρας .


ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ λοιπόν να μην γίνει αντιληπτή από τους Έλληνες πολίτες και το Ευρωπαϊκό κοινό μια ολοκληρωτική ΗΓΕΜΟΝΙΑ της Ελλάδας από την Τουρκία ( που στις παρούσες συνθήκες θα έδειχνε Ρωσική επιρροή ) το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να παρουσιάσει την όλη εξέλιξη σε βάρος μας ως , «συνεργασία προς όφελος των δύο λαών π.χ » ώστε , και να συνεχίσουν το διαχρονικό έγκλημα της μείωσης του Ελληνισμού και να διατηρηθούν στις θέσεις τους .


Με άλλα λόγια , πουλάνε με λαγνεία ό,τι απέμεινε από την Ελλάδα , για να δημιουργήσουν τον δικός τους προσωπικό κόσμο σε μια άλλη τοποθεσία της Ευρώπης έχοντας … έτυμα τ αεροπλάνα που θα τους μεταφέρουν εκεί .


Υ.γ Σιωπούμε …για να δράσουμε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (H’ELLAS)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .