Τρίτη, Οκτωβρίου 25

ΝΔ: Διεγράφη από την ΚΟ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

ΝΔ: Διεγράφη από την ΚΟ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ζητήθηκαν εξηγήσεις τις οποίες και έδωσε, ωστόσο δεν κρίθηκαν επαρκείς και για αυτό διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη ΝΔ».

Σε ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται το εξής:

«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος καταγγέλει επιπλέον τον κ.Πατση. Σε δήλωσή του, αναφέρει ότι δεν είναι μόνο «κοράκι» κόκκινων δανείων, αλλά και με απευθείας αναθέσεις 1 εκατ. από τον Πιερρακάκη.
 
«Ο κ. Πάτσης όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.
Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο. Η αποπομπή των κ. Πιερρακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Μετά, περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει τόσες μέρες το πλιάτσικο των εκλεκτών του».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .