Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Μαφία αλά γκρέκα…

Μαφία αλά γκρέκα…

Του Strange Attractor

Υποκλοπές, παιδεραστία, μαστροπεία ανηλίκων, οικονομικά σκάνδαλα, κλπ, κλπ.

Και τι κάνουν κάποια «έγκυρα» ΜΜΕ;

Εστιάζουν στις δημοσκοπήσεις, βάσει των οποίων η διαφορά ΝΔ-Σύριζα αυξάνεται μέρα με τη μέρα…

άρα όλα καλά.

Αλήθεια ή ψέματα αυτό θα το βρει η υπΕρεσία, εγώ όμως ως ποταπός εκ γενετής, δε δίνω τόση σημασία στις δημοσκοπήσεις, όσο στο τι λέει ο απλός κοσμάκης στις λαϊκές, στα καφενεία, και κυρίως στα «σόσιαλ μύδια».

Εκεί στα τελευταία, είναι που παραδοσιακά πλέον διαμορφώνεται στη χώρα μας το εκάστοτε πολιτικό κλίμα, κι εκεί που γίνονται οι πραγματικές ζυμώσεις, που καμία σχέση δεν έχουν με μίσθαρνους κονδυλοφόρους, με πετσωμένα ΜΜΕ, με υποψήφιους μετακλητούς αφισοκολλητές, ή με επαγγελματικά στελέχη (βαστάζους) κομμάτων.

Τι λέει εκεί λοιπόν ο κοσμάκης; Πολλά και διάφορα. Και σχεδόν τίποτα κολακευτικό για τους άριστους του Μαξίμου.

Όπως π.χ. ότι το ΝΔ σημαίνει πλέον «Νέα Διαπλοκή», ότι το συγκεκριμένο κόμμα δεν έχει μόνο ωτακουστές, βιαστές, παιδεραστές, και μαστροπούς, αλλά και τοκογλύφους, και το πιο ωραίο ότι δηλαδή τόση αριστεία είχαμε να δούμε από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο Σικάγο!

Κάποιοι μάλιστα κακοπροαίρετοι θυμίζουν πως στη μαφία οι χαμηλόβαθμοι κακοποιοί σπρώχνουν προς τα πάνω μεγάλο μερίδιο των παράνομων κερδών τους, με το μεγαλύτερο να καταλήγει τελικά στον «νονό» της «οικογένειας».

Κάνοντας ανίερες συγκρίσεις με τα καθ’ ημάς. Ντροπής πράγματα δηλαδή.

Και όλα αυτά διότι πέρα από την ακρίβεια και τον πληθωρισμό, κάθε λίγο σκάει κι από ένα σκάνδαλο μεγατόνων.

Τη μια οι υποκλοπές, την άλλη οι παιδεραστές, και τώρα έχουμε και τον «Γούκο των Γρεβενών».

Έναν πρώην πασόκο, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό βουλευτή στη μονοεδρική των Γρεβενών εκπροσωπώντας τη ΝΔ των νοικοκυραίων.

Ένας έγκυρος νομικός, μάχιμος δικηγόρος, και κυρίως νομοθέτης, που όμως πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και αποπέμφθηκε σκαιώς από το κόμμα του.

Όχι επειδή έκανε ό,τι έκανε τόσα χρόνια, με όλους να το γνωρίζουν, και με επίσημες καταγγελίες βουλευτών και δημοσιογράφων, αλλά επειδή αυτό μαθεύτηκε!

Ναι, ένας νομικός και νομοθέτης παρακαλώ, ο οποίος εδώ και χρόνια έκανε πράγματα τόσο ανήθικα πολιτικά όσο και παράνομα (βλ. οφσόρ), αλλά όπως είπε δε γνώριζε τον νόμο!

Και αν αυτός ο νομοθέτης δε γνώριζε τον νόμο (κάτι που απαγορεύεται σε όλους τους πολίτες), πώς στο καλό νομοθετεί;

Φανταστείτε λοιπόν τι νόμοι περνάνε και πώς, υπαγορευμένοι από σκοτεινά συμφέροντα,  όταν στην πλειοψηφία τους οι βουλευτές δεν είναι καν νομικοί…

Τι να λέμε;

Έτσι λοιπόν, αυτός ο φίλος του λαού, που προφανώς εξελέγη από νοικοκύρηδες οι οποίοι δεν ήθελαν να ξαναβγούν οι «κομμουνιστές» και να τους πάρουν τα σπίτια, πλούτισε τα τελευταία 10 χρόνια, την ώρα που ο λαός γονατισμένος υπέφερε από μνημόνια, λιτότητα, κλπ, «παίρνοντας» σπίτια, και απειλώντας εκείνους που για διάφορους λόγους δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους!

Και πως τα έπαιρνε; Με δάνειο 4.5 εκατομμυρίων το 2011, τότε δηλαδή που καμιά τράπεζα δε σου έδινε ούτε καταναλωτικό δάνειο για 3.000 ευρώ, και με αυτά αγόρασε πακέτο κόκκινων δανείων αξίας 65 εκατομμυρίων, από την ίδια τράπεζα(!) τα οποία μέσω εταιρίας είσπραξης που έφτιαξε με συνοπτικές διαδικασίες, απειλούσε τους οφειλέτες με τρόπους που όλοι γνωρίζουμε (και που παραπέμπουν στην… οικογένεια Γκαμπίνο).

Ένας πραγματικά άριστος δηλαδή, που χώρια από τα παραπάνω έκανε και άλλα σκιώδη ντιλς, εισέπραττε μάλιστα από τον κουμπάρο του κ. Πέτσα και μπόλικα χρήματα για ένα ανύπαρκτο σάιτ της συζύγου του, έπαιρνε «νομικές» δουλειές με απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ, πληρωνόταν αδρά για τις συμβουλές του από νοσοκομεία, και τέλος είχε και μερικές οφσόρ εταιρίες στην άκρη…

Με όλη αυτή την επιχειρηματική καπατσοσύνη κανονικά θα έπρεπε να υπουργοποιηθεί, λέω εγώ τώρα.

Εδώ έχουμε υπουργούς (ακόμη και γόνους) εμφανώς καθυστερημένους, ονόματα δε λέμε, και αυτό το αυτοδημιούργητο αστέρι της επιχειρηματικότητας παρέμενε απλά ένας άσημος βουλευτής επαρχίας; Την ώρα που το έθνος βουλιάζει και χρειάζεται ικανούς πηδαλιούχους;

Περίεργα πράγματα…

Όπως και να έχει, ο Κυριάκος τον απέπεμψε (επειδή το σκάνδαλο μαθεύτηκε), αν και σύμφωνα με τον βουλευτή όλοι ανεξαιρέτως γνώριζαν τις δραστηριότητές του, και το πόθεν έσχες του, χρόνια τώρα, και ουδείς ποτέ δεν τον ενόχλησε.

Και είναι τόσο θυμωμένος με την όψιμη δυσαρέσκεια του κόμματός του, που αρνείται να παραδώσει την έδρα του, ενώ φήμες από τα Γρεβενά λένε πως σκέφτεται να ιδρύσει δικό του κόμμα με σύνθημα «θα σβήσω όλα τα κόκκινα χρέη των νοικοκυραίων»!

Κάτι τέτοιο όντως θα αποτελούσε ένα μεγάλο ατού για το κόμμα του, που ίσως να το έστελνε στη βουλή, με αποτέλεσμα όπως μαθαίνω να έχει αναστατωθεί το Μαξίμου, με τον κ. Οικονόμου να χρειάζεται κομπρέσες και οξυγόνα, και τον κ. Πέτσα να τον έχουνε με ενέσεις βαλεριάνας.

Για τον Κυριάκο δεν ξέρουμε πως το πήρε, μιας και έφυγε για τριήμερο…

Έτσι λοιπόν μέσα σε αυτό το εθνοπρεπές κλίμα γιορτάζει η χώρα την επέτειο του ΟΧΙ, αλλά και τη διαφορά που αυξάνεται μεταξύ ΝΔ και Σύριζα…

Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, και του χρόνου στην Πόλη, όπως λέει ο φίλος μου ο Σούλης, μετακλητός σύμβουλος υπουργού και φανατικός Ελληναράς, που θέλει να επιτεθούμε πρώτοι στη Τουρκία για να την αιφνιδιάσουμε, αν και ο ίδιος δεν πήγε καν φαντάρος μιας και είχε, λέει, κάτι ψυχολογικά εκείνο το διάστημα.

ΥΓ- Θυμάμαι ο ποταπός τον Κοσκωτά, που είχε γίνει δισεκατομμυριούχος με διάφορα τερτίπια και κομπίνες, ο οποίος όμως αν δεν έπαιρνε τον ΟΣΦΠ, και ξαφνικά γίνονταν γνωστός και διάσημος, μπαίνοντας στο μάτι του  κυκλώνα, σήμερα θα συνέχιζε να ζει ως εμίρης, χωρίς κανείς να τον ενοχλεί.

Άρα, τι δουλειά είχε ο Πάτσης να πολιτευτεί; Είχε ανάγκη τα 7 χιλιάρικα το μήνα για χαρτζιλίκι; Τόσα εκατομμύρια έβγαζε με τα κόλπα του.

Αν δεν ήταν βουλευτής ποιος θα τον ήξερε σήμερα, και ποιος θα τον ενοχλούσε; Χμ;

Αυτά είναι λάθη που πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .