Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Ρ.Πιτσίκα: «Πολυ-εργαλείο – Ήταν και διορισμένη – Κι αυτή δεν την ξέρατε;»

 Τι αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Ρ.Πιτσίκα: «Πολυ-εργαλείο  – Ήταν και διορισμένη – Κι αυτή δεν την ξέρατε;»

Σε μια ακόμη αποκάλυψη για το νέο σκάνδαλο με την σύμβουλο του πρωθυπουργού Ρεβέκκα Πιτσίκα προχώρησε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης:

Αποκάλυψε πως εκτός του ότι είναι διορισμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πόστο του επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, είναι διορισμένη από το 2019 με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, και στον οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Προϊόντων.

«Πολυ-εργαλείο η κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Δε φτάνει που πήρε μεχρι στιγμής μισό εκατ. αναθεσούλες από το Δημόσιο, είναι κ’ διορισμένη από το 2019, με απόφαση του Υπ.Εξ. στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων»

«Ούτε τώρα την ξέρετε;» καταλήγει στην παρέμβασή του ο Μάριος Κάτσης.

«Ούτε τώρα την ξέρετε;» καταλήγει στην παρέμβασή του ο Μάριος Κάτσης.

Οι Πάτσης και Μαραβέγιας ήταν μόνο η κορυφή του «παγόβουνου» στο πάρτι με το δημόσιο χρήμα καθώς υπάρχουν κι άλλα «γαλάζια» στελέχη που συμμετέχουν σε αυτό, όπως η πρόεδρος του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ. και σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ρεβέκα Πιτσίκα,  της οποίας η εταιρεία φέρεται να έχει εισπράξει 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του καταγγέλλει πως η εταιρεία της κας Ρεβέκκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

 Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του καταγγέλλει πως η εταιρεία της κας Ρεβέκκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nees-apokalypseis-gia-to-skandalo-r-pitsika-poly-ergaleio-itan-kai-diorismeni-ki-ayti-den-tin-kserate/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.