Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Έλλειψη σε ξυλόσομπες στη Θεσσαλία – Γίνονται εξαγωγές στον Βορρά

ΞΥΛΑ

Ο φόβος ενός χειμώνα χωρίς φυσικό αέριο και η εκτίναξη των τιμών της ενέργειας κάνουν, όχι μόνο τους Έλληνες αλλά όλους τους Ευρωπαίους να στρέφονται στα καυσόξυλα, καθώς επιστρατεύουν παλιές ξυλόσομπες ή αγοράζουν καινούριες.

Τα καυσόξυλα είναι ο νέος χρυσός για τους Γερμανούς, τους Βρετανούς και τους Ολλανδούς

που παρήγγειλαν μέσω εταιρειών μαζικά ξυλόσομπες από την Ελλάδα.

Ο κ. Σωτήρης Τασιάς από την Καρδίτσα με βιοτεχνία σιδηρουργίας μετέφερε σήμερα ξυλόσομπες στον Βόλο και στο τηλέφωνο πληροφορεί ενδιαφερόμενους πελάτες ότι σε νέες παραγγελίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει τώρα κάποια σόμπα θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 40 με 50 ημέρες ενώ οι κατασκευαστές δεν γνωρίζουν ακόμη το κόστος των υλικών, προκειμένου να κατασκευάσουν νέες συσκευές θέρμανσης.

«Ότι προϊόν παράγουμε μας το παίρνουν οι Βόρειοι . Για εμάς είναι μεγάλο έσοδο, αλλά η έλλειψη στην ελληνική αγορά είναι φοβερή. Η ζήτηση είναι μεγάλη αλλά δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πάντες και η δική μας δουλειά έχει ανέβει 100%”, δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.