Τρίτη, Οκτωβρίου 25

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ο ΟΗΕ! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ συρρίκνωση του πληθυσμού στην Ελλάδα...

Το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα έρχεται να επιβεβαιώσει μία ακόμα έκθεση. Σύμφωνα με τα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνώ...


Το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα έρχεται να επιβεβαιώσει μία ακόμα έκθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, με βάση τα τρέχοντα ποσοστά γονιμότητας και την ηλικία του υπάρχοντος πληθυσμού, η χώρα μας από το 2022 έως το 2100 θα παρουσιάσει μείωση της τάξης του 39%.

Το ποσοστό αυτό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, το 2100 η Ελλάδα θα είναι η χώρα με την έβδομη μεγαλύτερη συρρίκνωση πληθυσμού, ο οποίος τότε θα είναι 6,38 εκατ. άτομα από 10,38 εκατ. που είναι σήμερα.

Από την έκθεση του ΟΗΕ, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα δεδομένα για τη Νότια Κορέα, η οποία εκτιμάται ότι θα χάσει πάνω από τον μισό πληθυσμό της και πιο συγκεκριμένα το 53%. Ακολουθεί η Ουκρανία με 49% και η Κίνα με 46%.
από τον μισό πληθυσμό της και πιο συγκεκριμένα το 53%. Ακολουθεί η Ουκρανία με 49% και η Κίνα με 46%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .