Τρίτη, Οκτωβρίου 4

Ακρόπολη: Μίλησε με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, έκανε το σταυρό της και έπεσε στο κενό


 Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 04/10, καθώς μια γυναίκα 47 ετών αυτοκτόνησε, πέφτοντας από το λόφο του Αρείου Πάγου, στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 47χρονη Ελληνίδα πήρε τηλέφωνο τον σύζυγό της, έκανε το σταυρό της και εν συνεχεία πήδηξε από τα βράχια…

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη 47χρονη να είναι τουρίστρια και να έπεσε στο κενό, ενώ προσπαθούσε να βγάλει μια selfie φωτογραφία, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές άλλαξαν τα πρώτα δεδομένα κι έδωσαν νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

Παράλληλα, λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές, θέλουν τη γυναίκα να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σημειώνεται, πως η 47χρονη έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι της.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής, της ΕΛ. ΑΣ και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι έκαναν ανάνηψη στη 47χρονη, ωστόσο δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο εντόπισε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, το όποιο χτυπούσε επίμονα.

Ήταν ο σύζυγος της 47χρονης, ο οποίος πληροφορήθηκε για το τραγικό περιστατικό από τον άνδρα της Αστυνομίας που απάντησε στα τηλεφωνήματα.

Σημειώνεται ότι αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία. Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, 47 ετών και Ελληνίδα, όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .