Δευτέρα, Οκτωβρίου 31

ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID (ΦΩΤΟ)

Μετά την πρόσφατη απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που επαναφέρει όλους τους απολυμένους ανεμβόλιαστους υπαλλήλους και υποχρεώνει την καταβολή των μισθών που στερήθηκαν (με το σκεπτικό ότι τα δικαιώματά τους έχουν παραβιαστεί καθώς ‘ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει ένα άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει τον COVID-19’) πολλοί βακκινάκηδες παρουσιάζουν συμπτώματα λύσσας.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες έσπευσαν φυσικά να αναπτύξουν για να τους πουλήσουν το κατάλληλο εμβόλιο, που όμως είναι πολύ επώδυνο επειδή χορηγείται με βελόνα μεγέθους χοντρής σακοράφας εκεί όπου (σύμφωνα με τον Αίσωπο) αν εισέλθει κάτι εξέρχεται η αιδώς.

Βέβαια οι (εγκεφαλοπλυμένοι από τα κανάλια) φανατικοί του υποχρεωτικού εμβολιασμού έχουν προ πολλού απολέσει το εν λόγω συναίσθημα και ‘δεν καταλαβαίνουν απ’ αυτά’, αλλά υπάρχει η ανησυχία ότι ο φυσικός πόνος μπορεί να τους κάνει να αντιδράσουν απροσδόκητα.

Γι’ αυτό επικράτησε η σκέψη οι πρώτοι που θα το κάνουν όταν έρθει στην Ελλάδα να είναι οι ήρωές τους πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης, έγκυρους δημοσιογράφους (Νίκος Ευαγγελάτος) και καθηγητές (Θοδωρής Βασιλακόπουλος και Γρηγόρης Γεροτζιάφας), οι οποίοι ούτως ή άλλως για ν' αναρριχηθούν έχουν απορρίψει τις απόψεις του Αισώπου προ πολλού.

Ως προς τούτο στάλθηκε σε εργαστήριο του εξωτερικού να το λάβει πειραματικά ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης και τα αποτελέσματα κρίνονται εξαιρετικά καθώς μετά το αντιλυσσικό καλμάρισε και δεν σκούζει όπως παλιότερα.

Αν και μπορούμε να πούμε ότι όπως λέει ο λαός μας ‘τα ’θελε ο κώλος τους’ καθώς πηγαίνανε γυρεύοντας απέναντι σε κάθε ίχνος δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κυρίως κοινής λογικής (εμβολιασμένοι να φοβούνται τους ανεμβολίαστους) οι βακκινάκηδες θα μπορούσαν να τα ’χουν αποφύγει όλ’ αυτά αν άκουγαν την συμβουλή των εχεφρόνων πολιτών, που δεν παρακολουθούν τα ΜΜΜΕ (Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης), αλλά ενημερώνονται από ανεξάρτητες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Συστημικές πηγές πάντως εκφράζουν την άποψη ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να έχουμε τέτοια απόφαση καθώς η δικαστική εξουσία (όπως και οι άλλες τρεις) έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι ελέγχεται τόσο καλά από το γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ακατανόμαστο κέντρο υπερεξουσίας, που δεν θέλει θα κάψει τις μαριονέτες του.

Από την άλλη όμως υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν ότι καθώς εκτός από τους ανεμβολίαστους η υποχρεωτικότητα εκ-βίασε βάναυσα και τους περισσότερους εμβολιασμένους πρέπει με κάποιο τρόπο να υπάρξει κάθαρση... και καθώς τα αντικείμενα στην βιτρίνα είναι αναλώσιμα πρέπει να αντικατασταθούν με άλλα άφθαρτα.

Σε κάθε περίπτωση το όνειδος αντιμετώπισης της κρίσης παραμένει καθώς δεν αντιμετωπίζεται με κανένα εμβόλιο…

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ επειδή φιλοσοφώτερον καὶ σπουδαιότερον ποίησις ἱστορίας (καί κατά μείζονα λόγον δημοσιογραφίας)

https://fantastikanea.blogspot.com/p/2210260500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .