Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

“Φωτιές άναψε” το νέο tweet του Τσιάρτα: «Εδώ, πότε θα τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ;»

τσιαρτας

Μία ανάρτηση που αφορά το ΚΚΕ και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις έκανε ο πρωταθλητής Ευρώπης και παλαίμαχος άσος, Βασίλης Τσιάρτας.

Ο Τσιάρτας έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με τις απόψεις του και τις τοποθετήσεις του στα social media, ενώ πρόσφατα είχε ξεσηκωθεί… θύελλα στην ΑΕΚ καθώς οι οπαδοί δεν τον ήθελα για

προπονητή στη Β΄ ομάδα της Ένωσης. Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου δεν ήταν ούτε στα εγκαίνια της OPAP Arena για τους ίδιους λόγους.

Αυτή τη φορά ο Τσιάρτας έκανε ένα tweet με τη φωτογραφία ενός άρθρου το οποίο είχε ως τίτλο: «εκτός νόμου τέθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας» με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να γράφει: «εδώ γιατί καθυστερούμε;».

Καταγραφή

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν πολλά. Κάποιοι αντέδρασαν αρνητικά, με τον Τσιάρτα να ανοίγει διάλογο με ορισμένα επικριτικά tweets.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.