Τρίτη, Νοεμβρίου 8

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ – Πάνε για 24ωρη οι συνδικαλιστές

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι συνδικαλιστές στα μέσα μεταφοράς

apergia_metro_1
Το δικαστήριο έκρινε παράνομη τη στάση εργασίας που κήρυξαν για αύριο, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, η ΣΤΑΣΥ και η ΟΣΥ, δηλαδή τα συνδικάτα στα μέσα σταθερής τροχιάς και τα λεωφορεία.

Τα συνδικάτα συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Στον ΟΣΥ (λεωφορεία) προσανατολίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μετατρέψουν τη στάση εργασίας σε 24ωρη, καλυπτόμενοι από την 24ωρη της ΓΣΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό τα λεωφορεία θα πραγματοποιούσαν δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 21:00. Τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο.

Το Μετρό (Γραμμές 2 και 3) θα λειτουργούσε από τις 09:30 έως τις 15:00, σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ). Στη Γραμμή 1 του μετρό (ηλεκτρικός) τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 09:00 έως τις 17:00.

Στο Τραμ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από τις 08:00 έως τις 22:00, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Τραμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .