Πέμπτη, Νοεμβρίου 10

Αγρότης κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Πώς γίνεται να πουλάω τις πατάτες μου 25 λεπτά & ο καταναλωτής να τις αγοράζει 1,10 ευρώ;» - BINTEO

«Γιατί δεν πάνε να βάλουνε χέρι σε αυτούς; - Ποιον φοβούνται; - Τι είναι μαφιόζοι;»

Αγρότης από την Μεσσηνία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης για την εξωφρενική ακρίβεια που τσακίζει τους Έλληνες την ίδια στιγμή που οι παραγωγοί πωλούν τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές ώστε αργότερα να διατίθενται στο σουπερμάρκετ σε εξωφρενικές τιμές.


Χαρακτηριστικά μάλιστα αναφέρει πως ο ίδιος πούλησε τις πατάτες του 25 λετπά για να τις δει αργότερα να πωλούνται στα 1,10 ευρώ!


Δηλαδή υπάρχει μία διαφορά στις τιμές που δεν μπορεί να αιτιολογηθεί και σίγουρα δεν μπορεί να «ξεχαστεί» με επικοινωνιακές απάτες τύπου «το καλάθι του φτωχού»


Συγκεκριμένα ο αγρότης είπε:


«Ο κύριος αυτός που είναι επάνω, ο Υπουργός, στο σούπερ μάρκετ κατεβάζει τα μακαρόνια και το ένα και το άλλο.


Γιατί δεν πάει εκεί να πει ότι εγώ πούλησα 25 λεπτά τις πατάτες και οι πατάτες μου πωλούνταν 1,10. Γιατί δεν πάνε να βάλουνε χέρι σε αυτούς; Ποιον φοβούνται; Τι είναι μαφιόζοι; Τι είναι Καρτέλ;


Να το παίρνουν 20 και να το πουλάνε ενάμισι ευρώ; Δεν πάει άλλο. Αν δεν σκύψουν πάνω στο πρόβλημα και δεν μιλάμε πολιτικά είμαστε καθαρός αγροτικός σύλλογος, καλούμε όλους να μας ακολουθήσουν για να φέρουμε αποτέλεσμα, αλλιώς τελειώσαμε. Θα έρθει η ώρα που θα τα βρούνε μπροστά τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .