Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς – Δε φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό

Η αναφορά στην απώλεια του πατέρα του

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς – Δε φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Τετάρτης (02/11) και παραδέχθηκε πως: «Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς, θα τα βάψω».

Ο ηθοποιός τόνισε πως: «Στο πλαίσιο της εξέλιξης, ο άντρας που τα βάφει δεν πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενος. Γιατί υπήρχε ένας κοινωνικός ρατσισμός. Απενοχοποίηση στο βάψιμο των μαλλιών, απενοχοποίηση στην εμφύτευση…

Έχω κάνει ήδη εμφύτευση μαλλιών, μου είχαν πέσει αρκετά».

Αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Ο πατέρας μου κοιμήθηκε πλήρης ημερών, ήμουν προετοιμασμένος από καιρό, αυτό βέβαια δεν μετριάζει τον πόνο της απώλειας αλλά του βάζει κάποια όρια. Επίσης οι γονείς ως γνωστόν, είναι δανεικοί και κάποια στιγμή πρέπει να τους επιστρέφουμε πίσω. Εγώ είχα την τύχη να επιστρέψω πίσω τον πατέρα μου στα 52 μου χρόνια, έτοιμος ολοκληρωμένος και ήταν μια μοιραία στιγμή που έρχεται στη ζωή όλων των ανθρώπων».

Τι θέση έχει το φλερτ στη ζωή του; «Αντιμετωπίζω σε καθημερινή βάση τον κίνδυνο της ανεργίας, της απόρριψης, της δημόσιας κατακραυγής και αυτό μου προκαλεί στρες. Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό. Θεωρώ πως από τα 50 και μετά ένας άντρας δεν πρέπει να φλερτάρει, πρέπει να επιδιώκει μια γνωριμία» απάντησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει η ιδανική γυναίκα, το μυστικό στις σχέσεις είναι η καλή παρέα. Η έκρηξη και η φωτιά του σεξουαλικού πάθους σβήνει γρήγορα στη σχέση, αυτό που μένει είναι η καλή παρέα».

το μυστικό στις σχέσεις είναι η καλή παρέα. Η έκρηξη και η φωτιά του σεξουαλικού πάθους σβήνει γρήγορα στη σχέση, αυτό που μένει είναι η καλή παρέα».
TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.