Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Άννα Φλωρινιώτη: «Χωρίσαμε και το πήρε απόφαση, δεν με απείλησε όπως άλλες φορές»

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε για τον χωρισμό της - Αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφός της της ζήτησε πίσω όλα τα δώρα που της είχε πάρει, ακόμα και τη θερμοκουβέρτα 

anna-florinioti
Για τον πρώην σύζυγό της, αλλά και τη σχέση που έχει με τον πατέρα της μίλησε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, μίλησε για τον χωρισμό της.

«Είχαμε ορίσει δύο φορές ημερομηνία γάμου κι ακυρώθηκε. Δεν θα σου πω ποιος ζήτησε να χωρίσουμε, νομίζω φαίνεται αυτό. Έπρεπε να είχα χωρίσει πολύ καιρό πριν. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν όλα μέλι-γάλα, ήταν ο ιδανικός άντρας, έτσι όπως εμφανίζονται πάντα στην αρχή», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co2l25xhxt49)

Όσο για τον χωρισμό τους δήλωσε: «Δεν έγινε κάτι σοβαρό τώρα στο τέλος, απλά έφτασα στο αμήν. Τώρα νιώθω ανακουφισμένη, λες και με είχε πλακώσει μια πολυκατοικία».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, στο παρελθόν, κάθε φορά που του ζητούσε να χωρίσουν, την απειλούσε.

«Την τελευταία φορά που χωρίσαμε, το πήρε απόφαση, δεν με απείλησε όπως άλλες φορές. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν να του δώσω πίσω τα δώρα του, το μονόπετρο που μου πήρε. Μου είπε ότι του πήρα και τη θερμοκουβέρτα, τη ζήτησε κι αυτή πίσω», δήλωσε.εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύντροφό της η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Δε φοβάμαι γενικά, απλά στεναχωριέμαι για τους γονείς μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.