Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Αποικία του Πακιστάν η Ελλάδα! Συνάντηση Μηταράκη με τον Πακιστανό Υπουργό στην Αθήνα- ”Συζήτησαν για την προώθηση της νόμιμης μετανάστευσης στην Ελλάδα” (ΦΩΤΟ)

FiLytHXXkAksM5r (1)

Πριν λίγες ώρες, ο Πακιστανός Υπουργός Sajid Hussain Turi, συναντήθηκε με τον κ. Νότη Μηταράκη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: ”συζήτησαν για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, την προώθηση οδών νόμιμης μετανάστευσης και θέματα που σχετίζονται με την πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα. Τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία του και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το Πακιστάν.

Ταύτοχρονα πακιστανικά ΜΜΕ αναφέρουν:

”Ο Έλληνας υπουργός εκφράζει τη λύπη του για τις καταστροφές από τις πλημμύρες στο Πακιστάν. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για τη βοήθειά τους στους πλημμυροπαθείς.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη της παράνομης εμπορίας ανθρώπων, την προώθηση της νόμιμης μετανάστευσης και θέματα που αντιμετωπίζει η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα. Και οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να επιλύσουν σύντομα όλα τα αμοιβαία θέματα.”

Δείτε εικόνες:

FiLyrlHWIAQ0VpO-696x432

FiLyrlHWIAQ0VpO-696x432

πηγή: directus.gr

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.