Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥ. ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ . “ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ …” ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

FWTO-PATER2-1068x684

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην «Κιβωτό του Κόσμου» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς παιδιών.

Ο πατέρας Αντώνιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι “είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι αγανακτισμένος. Έχω ακούσει για σκληρή εργασία, όταν μιλάμε για θεραπευτικά προγράμματα σε αγροκτήματα.  Ακούσαμε ότι τα παιδιά ήταν έγκλειστα”.

“Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ξαφνικά ένα έργο 25 ετών κατηγορείται από τον καθένα χωρίς αποδείξεις και έλεγχο” τόνισε και ζήτησε σεβασμό, καθώς στην “Κιβωτό του Κόσμου” ζουν πολλά παιδιά.

“Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα δύσκολα παιδιά που έρχονται σε μας” σημείωσε ο πατέρας Αντώνιος. “Μιλούν πολλοί για πράγματα που δεν γνωρίζουν, ενώ εμείς έχουμε εμπειρία” πρόσθεσε.

Σε ερώτηση γιατί τα παιδιά δεν μίλησαν στον ίδιο αλλά στις Αρχές, απάντησε ότι έχει πολύ καλή σχέση με όλα τα παιδιά. “Πολλές φορές είμαι ο κυματοθραύστης” είπε ο πατέρας Αντώνης.

“Πολλές φορές μπορεί να συγκρουστούμε με παιδιά, γιατί δεν θα επιτρέψουμε παραβατικές συμπεριφορές. Αυτό είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία, που κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε” δήλωσε.

“Έχω δώσει τη ζωή μου. Δεν ξέρω εάν αυτό είναι λάθος. Έχω δώσει ότι έχω και δεν έχω. Δεν έχουμε κάνει ποτέ διακοπές για να είμαι πάντα πάνω από αυτά τα παιδιά” πρόσθεσε.

Η πρεσβυτέρα από πλευράς της τόνισε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν συμφέροντα πίσω από τις καταγγελίες και ότι τα παιδιά που μίλησαν στις Αρχές μπορεί να είναι υποκινούμενα. “Βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού” είπε. Εκτίμησε δε ότι κάποια παιδιά εκδικούνται λόγω του ότι δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά στην “Κιβωτό”.

“Αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας “πληρώνεται” με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω” πρόσθεσε. “Πως μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί” ρωτά η πρεσβυτέρα τονίζοντας ότι όλη αυτή η ιστορία τους έχουν προκαλέσει μεγάλο κακό.

“Να μην υπάρξει άλλος άνθρωπος να βρεθεί σε αυτή τη θέση” ευχήθηκε ο πατέρας Αντώνιος.

Σε λίγα λεπτά το βίντεο με τις δηλώσεις του

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%a9%ce%9d%ce%99%ce%9f%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%97-%ce%93%ce%9b%ce%a9%ce%a3%ce%a3%ce%9f%ce%a5-%ce%a0%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%94/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.