Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Τα κοιτάσματα των ελληνικών υδρογονανθράκων


Έπρεπε κάτι να βρεθεί από το επιτελείο Μαξίμου για να σπάσουν τη βαριά ατμόσφαιρα των παράνομων παρακολουθήσεων, και Ω  ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! Βρέθηκε κοίτασμα φυσικού αερίου στα Ιωάννινα πράγμα που ήταν γνωστό εδώ και πολλά χρόνια! Δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή που ανακοίνωσαν για έρευνα στη θαλάσσια περιοχή, ήταν ανάγκη κάτι να σκαρφιστούν για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη με κάτι άλλο πολύ δυνατό λόγω ενεργειακής κρίσης για να πάψουν να ασχολούνται οι πολίτες με την παράνομη τηλεφωνική παρακολούθηση σχεδόν στους περισσότερους πολιτικούς, δημοσιογράφους και όχι μόνο.

 Όλο αυτό το έργο με υδρογονάνθρακες είναι μπας και επισκιάσετε τα ανομήματά σας και κλέψετε πάλι την ψήφο των νεοδημοκρατών για μια φορά ακόμη.  Αν επαληθευτούν οι  προβλέψεις τα αποτελέσματα θα τα δούμε μετά από χρόνια. Όταν, και αν, η πρώτη δοκιμαστική γεώτρηση θα γίνει μέσα στο 2023 εύχομαι όλα αυτά να μη μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας ...στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

 Γιατί δε λέτε αλήθειες μόνο ψέματα όχι μονάχα υποτιμάτε αλλά ξεφτιλίζετε τη νοημοσύνη του Έλληνα με τους ετεροχρονισμένους παιάνες περί ερευνών για υδρογονάνθρακες δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης και επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στα νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Το άλλο ανέκδοτο που μας τσαμπουνάτε με  αυξήσεις στις συντάξεις και μας  ζαλίζουν απ΄το πρωί ως το βράδυ τα πετσωμένα κανάλια και γράφουν τα καλοπληρωμένα σάιτ τους, άλλη μεγάλη κοροϊδία !

Ποιες αυξήσεις; Στις συντάξεις χηρείας των 400 ευρώ θα δώσουν το γελοίο ποσόν των 28 ευρώ!

Με αυτό το ποσόν θα πρέπει να περάσει ένας συνταξιούχος ένα ολόκληρο μήνα, δηλαδή με την αύξηση που φτάνει στα 438 ευρώ  είναι όσο πληρώνει για ένα τραπέζι σε ρεστοράν με καλεσμένους του ο Μητσοτάκης. Και σκεφτείτε να πληρώνει ο χαμηλοσυνταξιούχος και ενοίκιο!    Αυτή τη  Δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα, Οι πολιτικοί  βάζουν στις τσέπες τους 7.000 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, και για τους πολίτες μισθοί και συντάξεις στα Τάρταρα!   Μόνο για πολιτικούς και για δικαστές δεν μειώθηκαν μισθοί και συντάξεις.  Στους χαμηλοσυνταξιούχους η Νέα Δημοκρατία έκοψε το ΕΚΑΣ, έκοψε τη 13η σύνταξη  και τώρα δίνουν καλές αυξήσεις μόνο στα κομματόσκυλα που την είχαν αράξει πάνω από 25 χρόνια στο Δημόσιο! 

 Σε μια μικρή από πληθυσμό χώρα και καταχρεωμένη  όπως είναι η Ελλάδα τι χρειάζονται 300 κοπρίτες βουλευτές; Γιατί κανείς δε μιλά να μειωθούν οι κηφήνες της βουλής;

Έρχεται χειμώνας δύσκολος με τα οικονομικά των Ελλήνων χάλια. η ακρίβεια σαρώνει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τα εισοδήματα της μεσαίας τάξης και των αδύναμων οικονομικά ομάδων του πληθυσμού .Τα Σούπερ μάρκετ καθημερινά αλλάζουν τιμές όλο και προς τα πάνω, σε λίγο δεν θα μπορούμε ούτε τα αναγκαία να αγοράσουμε, παρόλα αυτά η κυβέρνηση θέλει να μας πείσει ότι πέτυχε το καλάθι του νοικοκυριού και πέσανε οι τιμές, απορώ σε άλλο πλανήτη ζουν ο Γεωργιάδης και ο Μητσοτάκης; Αλλά που να καταλάβει ο παρ' ολίγον Μωυσής από ανέχεια αυτός ως άλλος Λουδοβίκος μεγάλωσε μέσα σε χλιδή, καμιά σχέση το τι περνούν οι πολίτες, είναι έτη φωτός μακριά από την πραγματικότητα. Οι εκλογές πλησιάζουν, οι Έλληνες πολίτες θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις; Ο Τσίπρας περιμένει στη γωνία για να πάρει εξουσία και να ακολουθήσει την πολιτική που πολύ καλά γνωρίζουμε, με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και το ξεγέλασμα του Δημοψηφίσματος  ενός ολόκληρου λαού!

Ο καιρός πλησιάζει και το μέλλον της Ελλάδας είναι στα χέρια των ψηφοφόρων, στα χέρια των Ελλήνων.

ΟΨΟΜΕΘΑ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .