Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ποιος είναι ο πατήρ Αντώνιος, ο εμπνευστής της «Κιβωτού του Κόσμου»

 Είναι Έλληνας, ή Αλβανός;;

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος  είχε διαδοθεί ότι είναι από την Αλβανία . Ένας άνθρωπος με περίεργο χαρακτήρα και πολλά όνειρα σαν Ιερέας στην εκκλησία της περιοχής. Τώρα γράφουν ότι είναι από την Χίο .Στο νησί θα γνωρίζουν μόνο. Ασχέτως με το από που είναι δεν έχει καμιά σημασία απλά δεν είναι κακό να λέει ο κάθε ένας μας από που κατάγεται και ποια είναι η πατρίδα του. Όσο για αυτά που γράφονται και διαδίδονται ουδείς γνωρίζει την αλήθεια .

Είναι όλα αυτά που γράφονται αληθινά, έχουν γίνει ή είναι κατηγορίες αβάσιμες και χωρίς αποδείξεις; Πόσο εύκολα μπορεί ένας άνθρωπος μ' αυτό το έργο με τέτοια καλή φήμη και επαίνους  προς το πρόσωπό του απ' τη μια στιγμή στην άλλη να πέσει τόσο χαμηλά ! Περίεργα πράγματα . Τόσα χρόνια έχει καταφέρει να μαζέψει χιλιάδες παιδιά ρομά και όλα αλλοδαπά, αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς; Και οι τόσες χορηγίες που πάνε, μήπως συγχρόνως τα παιδιά μένουν και στους γονείς τους και στην Κιβωτό; Γιατί ο πληθυσμός παιδιών φέρνει και μεγαλύτερες χορηγίες. Αλλά ότι και να λέμε εμείς δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο και αναμένουμε την αλήθεια, ευχόμαστε βέβαια για όλα αυτά που γράφονται να είναι ψέματα.

Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.