Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Γιάννης Καλλιάνος με επιβλέποντα τον Καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα

Υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Γεωλογίας ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως θα έχει επιβλέποντα καθηγητή τον Ευθύμιο Λέκκα. 

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτησή του στο Facebook: 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είμαι και επίσημα Υποψήφιος Διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έτσι, μετά τις σπουδές μου στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών όπου ακολούθησα την Κατεύθυνση της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης και Μαθηματικής Φυσικής, μετά και από τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές

(στο ίδιο Πανεπιστήμιο) στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά (Μαθηματικά των Φυσικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών), ήρθε η ώρα να συνεχίσω τις σπουδές μου και σε επίπεδο Διδακτορικού Διπλώματος.

Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι σήμερα, πέρασα και πάλι τις πύλες του Πανεπιστημίου, αυτή τη φορά του Πανεπιστημίου Αθηνών ως Υποψήφιος Διδάκτορας. Συγκεκριμένα έγινα δεκτός από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, από τον Τομέα Δυναμικής, Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος.

Το θέμα της Διδακτορικής μου Διατριβής θα είναι η «Διαχείριση των Φυσικών Καταστροφών από την Κλιματική Κρίση» με επιβλέποντα Καθηγητή τον Πρόεδρο του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας), Καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα.

Ευχαριστώ θερμά και τα υπόλοιπα δύο μέλη της τριμελούς επιτροπής που ορίστηκε, δηλαδή την Πρόεδρο του Γεωλογικού τμήματος, Καθηγήτρια Ασημίνα Αντωναράκου αλλά και τον Αναπληρωτή Καθηγητή Στυλιανό Λόζιο.

Το ταξίδι στη γνώση δεν σταματά ποτέ!

Με εκτίμηση,

 

Καλλιάνος Ιωάννης

Μαθηματικός Msc - Μετεωρολόγος

Βουλευτής Β'3 Νοτίου Τομέα Αθηνών - Νέα Δημοκρατία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.