Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Νέα επίθεση Ε.Μαρινάκη σε Κ.Μητσοτάκη: «Παρακολουθούσες ακόμα & την οικογένειά σου – Την Ν. Μπακογιάνννη και τα παιδιά της Κώστα & Αλεξία»

Πρωτοφανείς αποκαλύψεις από τα ΜΜΕ του Ε.Μαρινάκη

Νέα επίθεση Ε.Μαρινάκη σε Κ.Μητσοτάκη: «Παρακολουθούσες ακόμα & την οικογένειά σου – Την Ν. Μπακογιάνννη και τα παιδιά της Κώστα & Αλεξία»

Νέα σφοδρή επίθεση από τον Ε.Μαρινάκη μέσω των δικών του μίντια στον Κ.Μητσοτάκη, καθώς αποκαλύπτουν ότι παρακολουθούσε ακόμα και τα πιο στενά οικογενειακά του πρόσωπα, δηλαδή την αδερφή του Ν.Μπακογιάννη και τα ανίψια του (και παιδιά της πρώην ΥΠΕΞ) Κώστα και Αλεξία!

Πρόκειται για δύο δημοσιεύματα από ΜΜΕ που πριν λίγο καιρό ήταν φιλικά προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αποκαλύπτουν

ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator οι Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιός της και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννηςκαθώς και η κόρη της Αλεξία.

Όπως αναφέρεται στη στήλη «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» του Βαγγέλη Μαρινάκη (κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη) «από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είχαν λάβει και είχαν ενεργοποιήσει κακόβουλα link με  sms από το Predator.

Όπως σχολιάζεται μάλιστα αυτό καταδεικνύει ότι «δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία».

Σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε χθες Τετάρτη (16/11) η ιστοσελίδα Powergame των Παραπολιτικών.

Όπως ανέφερε «Από μια πηγή εξ αυτών που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης πληροφορούμαι ότι σε αυτές τις τρομερές λίστες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, εκτός των άλλων, συμπεριλαμβάνονται και τα τηλέφωνα της Ντόρας Μπακογιάννη, του δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, και φυσικά της φιλενάδας μου, Αλεξίας Μπακογιάννη».

Η ιστοσελίδα επανέρχεται σήμερα Πέμπτη (17/11) με νέο δημοσίευμα στο οποίο χαρακτηριστικά αναφέρει ότι:

«Γνωρίζοντας την τρελοπαρέα των “κοριών”, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν λίγο μεγαλύτερα τα εγγονάκια της Ντόρας, θα ελάμβαναν κι εκείνα μηνυματάκια.

Αυτό που απέφυγα να σας γράψω ξεκάθαρα χθες είναι ότι οι “κοριοί” είχαν εμμονή με τον Κώστα και την Αλεξία Μπακογιάννη».

 

 pronews.gr στο Instagram

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.