Τετάρτη, Νοεμβρίου 2

Αντιδρά ο κόσμος στους νεοταξίτες πολιτικούς: Μην μας εμπλέκετε στην Ουκρανία! Μας οδηγείτε σε πυρηνικό πόλεμο!

Στιγμιότυπο-οθόνης-1760-e1667149081602

Μια ομάδα διαδηλωτών αντιμετώπισε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άνθονι Μπλίνκεν και την καναδό υπουργό Εξωτερικών Μελάνι Τζολί, σε εκδήλωση στο Μόντρεαλ την Παρασκευή για να απαιτήσουν τον τερματισμό της εμπλοκής των ΗΠΑ στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.

Με τον πόλεμο σταδιακά να φτάνει στο αποκορύφωμα, όλο και πιο πολύ εντείνονται οι ανησυχίες του κόσμο περί γενίκευσης του πολέμου, συμπαρασείροντας δισεκατομμύρια ζωές.

“Η στάση σου είναι τρομοκρατική, υπουργέ Μπλίνκεν! Οδηγείς την χώρα μας σε πυρηνικό πόλεμο!”, φώναξε ένας από τους διαδηλωτές προς τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ. Πρόσθεσε συνάμα ότι βοηθάει νεοναζί Ουκρανούς στρατιώτες, υπεύθυνοι για την σφαγή πολλών αθώων ψυχών, τόσο ρωσικών μειονοτήτων, αλλά και λοιπών που η ρατσιστική και μισαλλόδοξη κοσμοθεωρία τους θεωρεί ως “επικίνδυνους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .